Cikkek alakformálásról, cellulit kezelésről, izomerősítésről

2017.06.13 14:21

Hetente háromszor másfél óra edzés… kardio és alakformáló torna… átöltözés, cipekedés, havi bérlet, személyi edző, izzadás… izomláz és rándulás… látható eredmények kb. negyed év múlva… Ismerős?Az egészség és a jó alak eléréséhez illetve fenntartásához szükség van a rendszeres, szakszerű és tervezett testedzésre. Az egyéni céloknak leginkább megfelelő edzés megtervezése komoly szakmai felkészültséget igényel, amit általában személyi edzők végeznek. A fogyni vágyó megveszi a havi bérletet, kifizeti a személyi edző díját, majd rendszeresen eljár az edzőterembe, cipeli a ruháját, a törölközőt, a piperét, átöltözik, leedz, izzad, tisztálkodik, másnap küzd az izomlázzal, vagy ha rosszul végzett egy mozdulatot, akkor még egy rándulással is. Az eredmények csak hetek, hónapok múlva kezdenek jelentkezni, és a rendszeres edzés abbahagyása után azonnal elindul a leépülési folyamat.

2013.11.28 11:20

A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. A szervezetben azonnali energiaforrásként fel nem használt tápanyagok különböző úton, de egyféle formában: a zsírszövetekben lerakódott zsírként tárolódnak. A zsírsejtek fala rendkívül rugalmas, ezért a zsírsejtek mérete hihetetlen mértékben képes nőni. A megnövekedett zsírsejt méret önmagában azonban még nem feltétlenül okoz narancsbőrt. Ha a bőr feszes, a zsírsejtek nem képesek a felszínét egyenetlenné tenni. Ha azonban a bőr veszít a rugalmasságából, képes megnyúlni és eldeformálják az alatta található zsírsejtek.

2013.06.25 10:26

A szervezetben a nyirokrendszer salaktalanító funkciót tölt be. Mivel nincs egy olyan központi motorja, mint a szív a vérkeringésnek, a nyirokerekben a nyirokfolyadék áramlásáról az izompumpa (a végtagokban lévő izmok folyamatos mozgása) gondoskodik.  A kor előrehaladtával, a káros külső körülmények negatív hatásával az izompumpa hatékonysága csökken. Rendszeres nyirokmasszázzsal hatékonyan fokozható a nyirokáramlás, ám nem mindenkinek van lehetősége rendszeresen eljárni a nyirokmasszázs terapeutához. A jó hír az, hogy végezhető a nyirokmasszázs otthon is!

 

Amennyiben sportsérülést szenvedett, és fájdalomcsillapításra van szüksége, vagy a rendszertelen, nem ellenőrzött edzések miatt gyakran görcsöl a lába, megterhelő fizikai aktivitás utáni rehabilitációhoz (pl. squash, focimeccs stb.) az Ultratone berendezések TENS és rehabilitációs programjai kiváló segítséget nyújtanak Önnek a gyors felépülésben. Angliai orvosok tucatjai, hosszú évek kutatómunkájával alkották meg az Ultratone biocomputereket, amelyek képesek Önnek segítséget nyújtani a fájdalomcsillapításban, a sérülések, görcs vagy izomhúzódás helyrehozatalában, abban, hogy csúcsformáját és csúcsteljesítményét a lehető legrövidebb időn belül visszanyerje.

A salaktalanítás otthon is hatékony tud lenni, amennyiben megfelelő eszközök állnak rendelkezésre. A salaktalanítás otthon is kezdődjön a nyirokáramlás fokozásával, hiszen a nyirokáramlás semlegesíti a szervezet számára fölösleges salakanyagokat. A nyirokáramlás fokozására tökéletes eszközt jelentenek a hullámmasszázs berendezések, amelyek napi használatával gyerekjáték lesz a salaktalanítás otthon.

A komplex alakformálásnak 3 része van: zsírbontás, cellulit kezelés/bőrfeszesítés és izom tónus fokozás. Sokan tapasztalják, hogy a még a legjobb technológiákkal végzett, szakszerűen kivitelezett kúra eredménye is csak csekély és átmeneti. Ők azért nem képesek fogyni az alakformáló kezelések ellenére sem, mert a terhelt vagy lelassult nyirokáramlásuk miatt a felszabadított zsír visszaépül a szervezetükbe. Ön is tapasztalt már ilyet? Mit tehet annak érdekében, hogy a zsír kiürüljön? Mindenek előtt fokozni kell a nyirokáramlást, ezáltal elősegíteni a salaktalanítást.

2013.07.10 10:20

A kialakult nyiroködéma kezelése mindenképpen orvosi segítséget igényel. A betegség kezelés nélkül folyamatosan súlyosbodik, az idő előrehaladtával komoly szövődmények (pl. orbánc, bőrsebek, ekcéma) is kialakulhatnak.

 

Az arcfiatalítás aktuális téma a nők többsége számára, mivel az évek, az időjárás, a napsugárzás, a levegőszennyeződés és a stressz nyomot hagynak mindannyiunk bőrén. Előbb utóbb megjelennek a finom ráncok, amik egyre mélyülnek, különféle elszíneződések, apró hegek tűnnek fel, amik rontják a bőr összképét. A megoldást az arcfiatalítás jelenti, és ha nincs lehetősége szakemberhez fordulni, ne aggódjon, legyen az új hobbija az arcfiatalítás otthon!

2013.08.06 10:18

Mai rohanó világunkban rendkívül nagy szerepe van a magabiztos külső megjelenésnek, az egészséges, karcsú alaknak. Ha mindezt csak diétával próbáljuk elérni, az nem lesz hatással a bőrünkre (ami megereszkedhet), a narancsbőrre, és a végeredmény nem feltétlenül olyan lesz, mint amit vártunk. Érdemes gépi kezelésekkel kiegészíteni a diétát. Nem mindenkinek van elég ideje és pénze azonban arra, hogy a vágyott megjelenés eléréséhez külső segítséget vegyen igénybe. De szerencsére a modern technika fejlődésével már megoldható a gépi testkarcsúsítás otthon is.

2013.07.25 10:08

Az otthoni alakformáló gépek többféle technológiát tartalmazhatnak, és többféle célra nyújtanak megoldást. Nézzük meg, hogy mit lehet tudni az egyes technológiákról, és a hatásukról, mire használhatjuk az otthoni alakformáló gépeket!

A nők elsöprő százaléka vágyik a karcsú, feszes formákra. Lapos hasat, kerek, feszes feneket és sima combokat szeretnének. Az elmúlt években számtalan technológia jelent meg a nem kívánatos zsírpárnák eltüntetésére. Eddig kizárólag kozmetikai szalonokban volt lehetőség a profi kezeléseket igénybe venni, de végre lehetővé vált a zsírbontás otthon is!

Kérdezzen meg 100 hölgyet, a többségüknek garantáltan problémái lesznek a hátsójával. Sokan mégsem tesznek lépéseket a fenék tornáztatására, hiszen a popsiformálás alapvetően egy embert próbáló feladat…
… mindazoknak, akik nem Ultratone biocomputerrel edzenek.

Mi a közös Madonnában, Shakirában és Gwyneth Paltrow-ban? Mindhármuk számára elvárás és alapkövetelmény a vonzó és egészséges külső, és mindhárman professzionális biostimulációs berendezéssel (Ultratone gép) formálják az alakjukat, hogy teljesíteni tudják a magas szintű elvárásokat.

Az egészséges vérkeringés és nyirokáramlás feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a megfelelő tápanyagok a szervezet minden sejtjéhez eljussanak, és a feleslegessé vált salakanyagok kellő mennyiségben és gyorsasággal távozzanak. A vérkeringést elsősorban a szív munkája biztosítja, a nyirokfolyadék áramlásának azonban nincs a szívhez hasonló központi motorja. Mégis mi mozgatja a nyirokfolyadékot?

2013.06.19 10:28

A narancsbőr kezelése otthon nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha profi alakformáló csapat áll mögöttünk. Ha átgondolt stratégiával, kitartóan és több oldalról közelítjük meg a problémát, akkor eredményes lehet a narancsbőr kezelése otthon.

A hullámmasszázs alapvető feladata a vérkeringés és nyirokáramlás serkentése. A hullámmasszázs kezelést számos kozmetikai szalonban és akár otthon használható gépekkel is igénybe vehetjük. Miért érdemes hullámmasszázs kezelésre járni, mi mindenben lehet segítségünkre a hullámmasszázs kezelés?

 

Számtalan izomstimulátor létezik a piacon, a televíziós reklámokból ismert „hasrángatós” pillangó vagy öv formájútól elkezdve a legújabb edzőtermi verziókig. Egyetlen termékcsalád van, amit következetesen és hangsúlyozottan a védett biocomputer megnevezéssel illetnek, az Ultratone professzionális és otthon használható berendezései. Van ennek a megkülönböztetésnek létjogosultsága, vagy pusztán marketingfogásról van szó? Tényleg van különbség izomstimulátor és izomstimulátor között?

 

A hullámmasszázs gép tulajdonképpen egy nyomásterápiás nyirokmasszázst végez. Segítségével megelőzhetőek és enyhíthetőek a végtagok vérkeringési és nyirokáramlási zavaraival összefüggő fájdalmai. A kezelések elérhetőek bizonyos kozmetikai szalonokban, masszőröknél és egészségközpontokban, de létezik otthon használható hullámmasszázs gép is.

 

2013.04.23 11:22

A komplex okok miatt kialakuló narancsbőrt csak komplex terápiával lehet enyhíteni. A cellulit kezelő küzdelem komoly fegyvertárat és kitartást igényel, és még a legedzettebb harcos amazon erejét is próbára teszi.

 

A jó közérzet egyik feltétele, hogy a tükörbe nézve elégedettek legyünk a látvánnyal. A környezeti ártalmak, a táplálkozási kilengések vagy egy-egy átmulatott éjszaka a bőrünkön hagyja a nyomát. A tinédzserkort magunk mögött hagyva is gyakran tapasztalhatjuk, hogy pattanás nőtt a legrosszabbkor az arcunk legrosszabb pontján. A pattanásos arcbőr kezelése a kíméletes és hatékony arcápolással, elsősorban az arctisztítással kezdődik.

 

2013.04.08 11:08

Montecuccoli szerint a háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz. Ezen a vezérfonalon elindulva mondhatjuk, hogy a jó közérzethez vezető három fontos állomás: salaktalanítás, salaktalanítás és salaktalanítás!

 

2013.03.28 11:33

A formás, feszes test, a kidolgozott izmok, a megfelelő tartás a jó megjelenés alapját képezik. A munkahely keresésben vagy a párkeresésben is sokkal jobb pozícióból indul egy olyan személy, aki láthatóan harmóniában van a testével, ad a megjelenésére, akinek a tartása magabiztosságot sugároz. Mindezt úgy tudjuk elérni, hogy rendszeresen foglalkozunk az izmainkkal, a testünk kidolgozásával. Az edzőtermekben ma már egyre többen alkalmazzák a súlyzós edzéseket, hogy a céljukat elérjék. Tudta, hogy létezik olyan módszer is, amivel otthon, kényelmes körülmények között és megerőltetés nélkül végezheti az erősítést?

 

2013.03.18 11:30

Nyiroködéma akkor alakul ki a szervezetben, ha a nyirokrendszer valami miatt alkalmatlanná válik arra, hogy az elszállításra váró nyirokfolyadékot továbbítsa. A nyiroködémát onnan lehet felismerni, hogy a láb fokozatosan dagadni kezd, megvastagodnak az ujjak, bedagad a láb- vagy kézfej és a boka vagy csukló, majd az ödéma tovább terjed a teljes végtagra. Kezelés nélkül a betegség folyamatosan súlyosbodik, szövődmények alakulhatnak ki. Ezért célszerű nagy hangsúlyt fektetni az ödéma megelőzésére, és a tünetek észlelésekor minél hamarabb orvoshoz fordulni, és megkezdeni az ödéma kezelését.

 

2013.03.06 11:32

A hasizom erősítés komplex megközelítésben akkor látványos, ha az egyenes és ferde hasizmok megfelelő edzése mellett figyelmet fordítunk a bőr alatti, és a hasfalon belül található zsírok leépítésére, a bőr feszesítésére, a salakanyagok elszállítására valamint a hátizmok edzésére is (ez szükséges a megfelelő testtartáshoz).