Cikkek alakformálásról, cellulit kezelésről, izomerősítésről

100% izomfejlesztés otthon
13
Jún

Hetente háromszor másfél óra edzés… kardio és alakformáló torna… átöltözés, cipekedés, havi bérlet, személyi edző, izzadás… izomláz és rándulás… látható eredmények kb. negyed év múlva… Ismerős?Az egészség és a jó alak eléréséhez illetve fenntartásához szükség van a rendszeres, szakszerű és tervezett testedzésre. Az egyéni céloknak leginkább megfelelő edzés megtervezése komoly szakmai felkészültséget igényel, amit általában személyi edzők végeznek. A fogyni vágyó megveszi a havi bérletet, kifizeti a személyi edző díját, majd rendszeresen eljár az edzőterembe, cipeli a ruháját, a törölközőt, a piperét, átöltözik, leedz, izzad, tisztálkodik, másnap küzd az izomlázzal, vagy ha rosszul végzett egy mozdulatot, akkor még egy rándulással is. Az eredmények csak hetek, hónapok múlva kezdenek jelentkezni, és a rendszeres edzés abbahagyása után azonnal elindul a leépülési folyamat.

Narancsbőr
28
Nov

A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. A szervezetben azonnali energiaforrásként fel nem használt tápanyagok különböző úton, de egyféle formában: a zsírszövetekben lerakódott zsírként tárolódnak. A zsírsejtek fala rendkívül rugalmas, ezért a zsírsejtek mérete hihetetlen mértékben képes nőni. A megnövekedett zsírsejt méret önmagában azonban még nem feltétlenül okoz narancsbőrt. Ha a bőr feszes, a zsírsejtek nem képesek a felszínét egyenetlenné tenni. Ha azonban a bőr veszít a rugalmasságából, képes megnyúlni és eldeformálják az alatta található zsírsejtek.

Nyirokmasszázs otthon
25
Jún

A szervezetben a nyirokrendszer salaktalanító funkciót tölt be. Mivel nincs egy olyan központi motorja, mint a szív a vérkeringésnek, a nyirokerekben a nyirokfolyadék áramlásáról az izompumpa (a végtagokban lévő izmok folyamatos mozgása) gondoskodik.  A kor előrehaladtával, a káros külső körülmények negatív hatásával az izompumpa hatékonysága csökken. Rendszeres nyirokmasszázzsal hatékonyan fokozható a nyirokáramlás, ám nem mindenkinek van lehetősége rendszeresen eljárni a nyirokmasszázs terapeutához. A jó hír az, hogy végezhető a nyirokmasszázs otthon is!

 

Rehabilitáció és fájdalomcsillapítás az Ultratone-nal
08
Okt

Amennyiben sportsérülést szenvedett, és fájdalomcsillapításra van szüksége, vagy a rendszertelen, nem ellenőrzött edzések miatt gyakran görcsöl a lába, megterhelő fizikai aktivitás utáni rehabilitációhoz (pl. squash, focimeccs stb.) az Ultratone berendezések TENS és rehabilitációs programjai kiváló segítséget nyújtanak Önnek a gyors felépülésben. Angliai orvosok tucatjai, hosszú évek kutatómunkájával alkották meg az Ultratone biocomputereket, amelyek képesek Önnek segítséget nyújtani a fájdalomcsillapításban, a sérülések, görcs vagy izomhúzódás helyrehozatalában, abban, hogy csúcsformáját és csúcsteljesítményét a lehető legrövidebb időn belül visszanyerje.

Salaktalanítás otthon hullámmasszázzsal
28
Nov

A salaktalanítás otthon is hatékony tud lenni, amennyiben megfelelő eszközök állnak rendelkezésre. A salaktalanítás otthon is kezdődjön a nyirokáramlás fokozásával, hiszen a nyirokáramlás semlegesíti a szervezet számára fölösleges salakanyagokat. A nyirokáramlás fokozására tökéletes eszközt jelentenek a hullámmasszázs berendezések, amelyek napi használatával gyerekjáték lesz a salaktalanítás otthon.

A hullámmasszázs szerepe a cellulit kezelésében és salaktalanításban
09
Szept

A komplex alakformálásnak 3 része van: zsírbontás, cellulit kezelés/bőrfeszesítés és izom tónus fokozás. Sokan tapasztalják, hogy a még a legjobb technológiákkal végzett, szakszerűen kivitelezett kúra eredménye is csak csekély és átmeneti. Ők azért nem képesek fogyni az alakformáló kezelések ellenére sem, mert a terhelt vagy lelassult nyirokáramlásuk miatt a felszabadított zsír visszaépül a szervezetükbe. Ön is tapasztalt már ilyet? Mit tehet annak érdekében, hogy a zsír kiürüljön? Mindenek előtt fokozni kell a nyirokáramlást, ezáltal elősegíteni a salaktalanítást.

Nyiroködéma kezelése
10
Júl

A kialakult nyiroködéma kezelése mindenképpen orvosi segítséget igényel. A betegség kezelés nélkül folyamatosan súlyosbodik, az idő előrehaladtával komoly szövődmények (pl. orbánc, bőrsebek, ekcéma) is kialakulhatnak.

 

Legyen élmény az arcfiatalítás otthon
21
Aug

Az arcfiatalítás aktuális téma a nők többsége számára, mivel az évek, az időjárás, a napsugárzás, a levegőszennyeződés és a stressz nyomot hagynak mindannyiunk bőrén. Előbb utóbb megjelennek a finom ráncok, amik egyre mélyülnek, különféle elszíneződések, apró hegek tűnnek fel, amik rontják a bőr összképét. A megoldást az arcfiatalítás jelenti, és ha nincs lehetősége szakemberhez fordulni, ne aggódjon, legyen az új hobbija az arcfiatalítás otthon!

Testkarcsúsítás otthon
06
Aug

Mai rohanó világunkban rendkívül nagy szerepe van a magabiztos külső megjelenésnek, az egészséges, karcsú alaknak. Ha mindezt csak diétával próbáljuk elérni, az nem lesz hatással a bőrünkre (ami megereszkedhet), a narancsbőrre, és a végeredmény nem feltétlenül olyan lesz, mint amit vártunk. Érdemes gépi kezelésekkel kiegészíteni a diétát. Nem mindenkinek van elég ideje és pénze azonban arra, hogy a vágyott megjelenés eléréséhez külső segítséget vegyen igénybe. De szerencsére a modern technika fejlődésével már megoldható a gépi testkarcsúsítás otthon is.

Otthoni alakformáló gépek
25
Júl

Az otthoni alakformáló gépek többféle technológiát tartalmazhatnak, és többféle célra nyújtanak megoldást. Nézzük meg, hogy mit lehet tudni az egyes technológiákról, és a hatásukról, mire használhatjuk az otthoni alakformáló gépeket!

Zsírbontás otthon, egyszerűen
21
Júl

A nők elsöprő százaléka vágyik a karcsú, feszes formákra. Lapos hasat, kerek, feszes feneket és sima combokat szeretnének. Az elmúlt években számtalan technológia jelent meg a nem kívánatos zsírpárnák eltüntetésére. Eddig kizárólag kozmetikai szalonokban volt lehetőség a profi kezeléseket igénybe venni, de végre lehetővé vált a zsírbontás otthon is!

Popsiformálás az Ultratone-nal
14
Júl

Kérdezzen meg 100 hölgyet, a többségüknek garantáltan problémái lesznek a hátsójával. Sokan mégsem tesznek lépéseket a fenék tornáztatására, hiszen a popsiformálás alapvetően egy embert próbáló feladat…
… mindazoknak, akik nem Ultratone biocomputerrel edzenek.

A legnagyobb sztárok szövetségese az Ultratone gép
17
Júl

Mi a közös Madonnában, Shakirában és Gwyneth Paltrow-ban? Mindhármuk számára elvárás és alapkövetelmény a vonzó és egészséges külső, és mindhárman professzionális biostimulációs berendezéssel (Ultratone gép) formálják az alakjukat, hogy teljesíteni tudják a magas szintű elvárásokat.

Hullámmasszázzsal a lábfájás, ödéma ellen
11
Júl

Az egészséges vérkeringés és nyirokáramlás feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a megfelelő tápanyagok a szervezet minden sejtjéhez eljussanak, és a feleslegessé vált salakanyagok kellő mennyiségben és gyorsasággal távozzanak. A vérkeringést elsősorban a szív munkája biztosítja, a nyirokfolyadék áramlásának azonban nincs a szívhez hasonló központi motorja. Mégis mi mozgatja a nyirokfolyadékot?

Narancsbőr kezelése otthon
19
Jún

A narancsbőr kezelése otthon nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha profi alakformáló csapat áll mögöttünk. Ha átgondolt stratégiával, kitartóan és több oldalról közelítjük meg a problémát, akkor eredményes lehet a narancsbőr kezelése otthon.

Mi mindenre jó a hullámmasszázs?
09
Jún

A hullámmasszázs alapvető feladata a vérkeringés és nyirokáramlás serkentése. A hullámmasszázs kezelést számos kozmetikai szalonban és akár otthon használható gépekkel is igénybe vehetjük. Miért érdemes hullámmasszázs kezelésre járni, mi mindenben lehet segítségünkre a hullámmasszázs kezelés?

 

Izomstimulátor vs. biocomputer
17
Jún

Számtalan izomstimulátor létezik a piacon, a televíziós reklámokból ismert „hasrángatós” pillangó vagy öv formájútól elkezdve a legújabb edzőtermi verziókig. Egyetlen termékcsalád van, amit következetesen és hangsúlyozottan a védett biocomputer megnevezéssel illetnek, az Ultratone professzionális és otthon használható berendezései. Van ennek a megkülönböztetésnek létjogosultsága, vagy pusztán marketingfogásról van szó? Tényleg van különbség izomstimulátor és izomstimulátor között?

 

Mire jó a hullámmasszázs gép?
31
Máj

A hullámmasszázs gép tulajdonképpen egy nyomásterápiás nyirokmasszázst végez. Segítségével megelőzhetőek és enyhíthetőek a végtagok vérkeringési és nyirokáramlási zavaraival összefüggő fájdalmai. A kezelések elérhetőek bizonyos kozmetikai szalonokban, masszőröknél és egészségközpontokban, de létezik otthon használható hullámmasszázs gép is.

 

Cellulit kezelő
23
Ápr

A komplex okok miatt kialakuló narancsbőrt csak komplex terápiával lehet enyhíteni. A cellulit kezelő küzdelem komoly fegyvertárat és kitartást igényel, és még a legedzettebb harcos amazon erejét is próbára teszi.

 

Az arcápolás szerepe a pattanások kezelésében
10
Ápr

A jó közérzet egyik feltétele, hogy a tükörbe nézve elégedettek legyünk a látvánnyal. A környezeti ártalmak, a táplálkozási kilengések vagy egy-egy átmulatott éjszaka a bőrünkön hagyja a nyomát. A tinédzserkort magunk mögött hagyva is gyakran tapasztalhatjuk, hogy pattanás nőtt a legrosszabbkor az arcunk legrosszabb pontján. A pattanásos arcbőr kezelése a kíméletes és hatékony arcápolással, elsősorban az arctisztítással kezdődik.

 

Salaktalanítás
08
Ápr

Montecuccoli szerint a háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz. Ezen a vezérfonalon elindulva mondhatjuk, hogy a jó közérzethez vezető három fontos állomás: salaktalanítás, salaktalanítás és salaktalanítás!

 

Erősítés
28
Márc

A formás, feszes test, a kidolgozott izmok, a megfelelő tartás a jó megjelenés alapját képezik. A munkahely keresésben vagy a párkeresésben is sokkal jobb pozícióból indul egy olyan személy, aki láthatóan harmóniában van a testével, ad a megjelenésére, akinek a tartása magabiztosságot sugároz. Mindezt úgy tudjuk elérni, hogy rendszeresen foglalkozunk az izmainkkal, a testünk kidolgozásával. Az edzőtermekben ma már egyre többen alkalmazzák a súlyzós edzéseket, hogy a céljukat elérjék. Tudta, hogy létezik olyan módszer is, amivel otthon, kényelmes körülmények között és megerőltetés nélkül végezheti az erősítést?

 

Ödéma
18
Márc

Nyiroködéma akkor alakul ki a szervezetben, ha a nyirokrendszer valami miatt alkalmatlanná válik arra, hogy az elszállításra váró nyirokfolyadékot továbbítsa. A nyiroködémát onnan lehet felismerni, hogy a láb fokozatosan dagadni kezd, megvastagodnak az ujjak, bedagad a láb- vagy kézfej és a boka vagy csukló, majd az ödéma tovább terjed a teljes végtagra. Kezelés nélkül a betegség folyamatosan súlyosbodik, szövődmények alakulhatnak ki. Ezért célszerű nagy hangsúlyt fektetni az ödéma megelőzésére, és a tünetek észlelésekor minél hamarabb orvoshoz fordulni, és megkezdeni az ödéma kezelését.

 

Hasizom erősítés
06
Márc

A hasizom erősítés komplex megközelítésben akkor látványos, ha az egyenes és ferde hasizmok megfelelő edzése mellett figyelmet fordítunk a bőr alatti, és a hasfalon belül található zsírok leépítésére, a bőr feszesítésére, a salakanyagok elszállítására valamint a hátizmok edzésére is (ez szükséges a megfelelő testtartáshoz).