Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

A legnagyobb sztárok szövetségese az Ultratone gép

2013.07.17 10:14

Mi a közös Madonnában, Shakirában és Gwyneth Paltrow-ban? Mindhármuk számára elvárás és alapkövetelmény a vonzó és egészséges külső, és mindhárman professzionális biostimulációs berendezéssel (Ultratone gép) formálják az alakjukat, hogy teljesíteni tudják a magas szintű elvárásokat.

Mi áll az Ultratone gép eredményei mögött?


Az angliai székhelyű ULTRATONE a bio-stimuláció első számú szakértője és egyben az alakformáláshoz kapcsolódó iparág legnagyobb gyártója is. Az ULTRATONE gép család minden professzionális szépségszalonokban és otthon használható tagja egy átfogó innovációs projekt eredményeként születik, amelyben kutatók, orvosok és bio-neurológusok – élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem tudósaival – vesznek részt az ULTRATONE koordinálásával. A termékfejlesztésben résztvevő szakemberek folyamatosan konzultálnak a világ vezető klinikáival, orvosi és rehabilitációs intézeteivel, wellness és spa központjaival valamint a felhasználókkal. Az ULTRATONE termékek tudása, megbízhatósága, jól átgondolt felépítése éppen ezért a legbriliánsabb elmék fejlesztő munkájának, több mint negyvenöt év gyártói tapasztalatának, több mint nyolcmillió elkészített berendezésnek és elégedett felhasználónak köszönhető.

 

Miben más az Ultratone gép, mint egy hagyományos izomstimulátor?

Az összes ULTRATONE gép a világon egyedülálló trófikus jelformákkal dolgozik. Ezek a szabadalmaztatott, kizárólag az ULTRATONE gépekben megtalálható jelformák messze túlmutatnak a hagyományos izomstimulátorok technológiáján, mivel pontosan leképezik azokat a bio-elektromos jelrendszereket, amelyekkel a központi idegrendszer vezérli az emberi test alrendszereit és funkcióit. Mivel az Ultratone gép által a szervezet felé kibocsátott jelek testazonosak, a kezelésérzet egyedülállóan komfortos, nincs kellemetlen érzés, a vendégek élvezik az Ultratone gép által nyújtott kezelés minden pillanatát.  Az Ultratone gép egyedüli a világon, ami fizio-szekvenciális (a teljes szövetrendszert folyamatosan váltakozó beállításokkal a felszíntől a mély izomalapokig átdolgozó) programfelépítéssel dolgozik, ezért a jövő megoldását jelenti az alak formálásában, a zsír leépítésében, az izmok kidolgozásában, a narancsbőr kezelésében, a test salaktalanításában, a bőr feszesítésében, az arc újjá varázslásában és a fiatalság megőrzésében. Éppen ezért a világon egyedül az Ultratone gépekre használhatják a biocomputer megnevezést, más izomstimulátorok nem használhatják ezt a kifejezést.

A legigényesebb kozmetikai szalonokban megtalálható professzionális berendezések mellett rendkívül népszerűek az otthon használható Ultratone gépek, amelyekkel az otthonunkban, akár TV-nézés vagy számítógépezés közben, nyolc elektródával mozgathatjuk át izmainkat, stimulálhatjuk a nyirokáramlást és ezáltal a salaktalanítást, vagy csökkenthetjük a narancsbőrt.

Tovább az ULTRATONE gépekhez >>>