Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Cikkek, hírek, megoldások
2013.07.14 10:17

Popsiformálás

Popsiformálás az Ultratone-nal

 

Kérdezzen meg 100 hölgyet, a többségüknek garantáltan problémái lesznek a hátsójával. Sokan mégsem tesznek lépéseket a fenék tornáztatására, hiszen a popsiformálás alapvetően egy embert próbáló feladat…
… mindazoknak, akik nem Ultratone biocomputerrel edzenek.

A popsiformálás azért bonyolult feladat, mert a nők többségénél a szervezet számára felesleges méreganyagok és savak a fenék táján találhatóak vizes, kötött lerakódásokban. Ezt hívjuk cellulitnak, bár ezt a hölgyek többségének nem kell bemutatnunk. A popsiformálás két fő részből kellene álljon: az izmok erősítéséből és zsírégetésből. Mivel azonban a zsír itt kötött, salakanyagokkal és vízzel telített formában van jelen, a zsírégető edzés hatástalan. Ha az izmokat kezdjük erősíteni, azzal pedig csak azt érjük el, hogy a narancsbőr a feszesebb és tónusosabb izomalapokon még inkább nyomni fogja a bőrt, még látványosabb lesz.

 

Eredményeket akkor tudunk elérni, ha sikerül „feltörnünk” a salakanyag-lerakódásokat, és eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat. A megoldást ebben az esetben egy teljesen átfogó megközelítés jelenti, ami egyszerre, a szervezet számára optimalizáltan foglalkozik a méregtelenítéssel, a zsírbontással és az izmok erősítésével.

 

Az Ultratone Futura Plus biocomputerek fizioszekvenciális programfelépítése éppen ennek a komplex feladatnak felel meg. Az edzések nem kizárólag egyetlen szövetre hatnak, a fizioszekvenciális programok a mély izom alapoktól a bőrfelszínig átdolgozzák a szöveteket. Ez a popsiformálás szempontjából sokkal tartósabb és hatásosabb megoldást jelent, hiszen feszesíti a bőrt, bontja a zsírt, stimulálja a nyirokkeringést (ami elszállítja a salakanyagokat), és erősíti az izmokat.

 

Mivel az edzés rutin rendszerint lazító jelformákkal ér véget, a popsiformálás során megdolgoztatott izmok megkapják a kellő nyújtást és lazítást, így nem kell másnap égető izomlázzal számolni.

 

Próbálja ki az Ultratone Futura Plus komplex popsiformálást, és alakítsa testét professzionális módon, otthon, akár TV nézés közben!

 

Webáruház készítés