Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Popsiformálás az Ultratone-nal

2013.07.14 10:17

Kérdezzen meg 100 hölgyet, a többségüknek garantáltan problémái lesznek a hátsójával. Sokan mégsem tesznek lépéseket a fenék tornáztatására, hiszen a popsiformálás alapvetően egy embert próbáló feladat…
… mindazoknak, akik nem Ultratone biocomputerrel edzenek.

A popsiformálás azért bonyolult feladat, mert a nők többségénél a szervezet számára felesleges salakanyagok és savak a fenék táján találhatóak vizes, kötött lerakódásokban. Ezt hívjuk cellulitnak, bár ezt a hölgyek többségének nem kell bemutatnunk. A popsiformálás két fő részből kellene álljon: az izmok erősítéséből és zsírégetésből. Mivel azonban a zsír itt kötött, salakanyagokkal és vízzel telített formában van jelen, a zsírégető edzés hatástalan. Ha az izmokat kezdjük erősíteni, azzal pedig csak azt érjük el, hogy a narancsbőr a feszesebb és tónusosabb izomalapokon még inkább nyomni fogja a bőrt, még látványosabb lesz.

 

Eredményeket akkor tudunk elérni, ha sikerül „feltörnünk” a salakanyag-lerakódásokat, és eltávolítani a szervezetből a salakanyagokat. A megoldást ebben az esetben egy teljesen átfogó megközelítés jelenti, ami egyszerre, a szervezet számára optimalizáltan foglalkozik a salaktalanítással, a zsírbontással és az izmok erősítésével.

 

Az Ultratone Futura Plus biocomputerek fizioszekvenciális programfelépítése éppen ennek a komplex feladatnak felel meg. Az edzések nem kizárólag egyetlen szövetre hatnak, a fizioszekvenciális programok a mély izom alapoktól a bőrfelszínig átdolgozzák a szöveteket. Ez a popsiformálás szempontjából sokkal tartósabb és hatásosabb megoldást jelent, hiszen feszesíti a bőrt, bontja a zsírt, stimulálja a nyirokkeringést (ami elszállítja a salakanyagokat), és erősíti az izmokat.

 

Mivel az edzés rutin rendszerint lazító jelformákkal ér véget, a popsiformálás során megdolgoztatott izmok megkapják a kellő nyújtást és lazítást, így nem kell másnap égető izomlázzal számolni.

 

Próbálja ki az Ultratone Futura Plus komplex popsiformálást, és alakítsa testét professzionális módon, otthon, akár TV nézés közben!