Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Legyen élmény az arcfiatalítás otthon

2013.08.21 10:03

Az arcfiatalítás aktuális téma a nők többsége számára, mivel az évek, az időjárás, a napsugárzás, a levegőszennyeződés és a stressz nyomot hagynak mindannyiunk bőrén. Előbb utóbb megjelennek a finom ráncok, amik egyre mélyülnek, különféle elszíneződések, apró hegek tűnnek fel, amik rontják a bőr összképét. A megoldást az arcfiatalítás jelenti, és ha nincs lehetősége szakemberhez fordulni, ne aggódjon, legyen az új hobbija az arcfiatalítás otthon!

Kényeztesse bőrét otthonában!

Az arcfiatalítás otthon sem feltétlenül kevésbé eredményes, mint ha szalonba mennénk. Az arcfiatalítás otthon is legyen sokrétű, fordítsunk egyaránt figyelmet a bőrtisztításra, a ránctalanításra, az arcizmok tornáztatására és a megfelelő hatóanyag bevitelre is.

 

Az „arcfiatalítás otthon” program kezdődjön a kíméletes és alapos arctisztítással. Kémiai szerek helyett választhatja a PeelStar peelingező készüléket az arcbőr tisztán tartására, az elhalt hámsejtek eltávolítására, a mitesszerek eltüntetésére. Ugyanezzel a géppel nagy hatékonyságú hatóanyag bevitelt végezhet, tápláló hatóanyagokat juttathat a bőrbe, ami elősegíti a ránctalanítást. Haszálja legalább hetente kétszer az arcbőr alapos megtisztítására.

 

Az arcfiatalítás otthon is folytatódhat gépi ránctalanítással. A bőr az évek során veszít a rugalmasságából, és megjelennek a ráncok. A folyamat azonban visszafordítható, és léteznek olyan eszközök, amikkel az arcfiatalítás ezen eleme otthon is elvégezhető. Az Ultratone Facial Plus természetes és hatékony eszköz az arc tónusfokozására és liftingjére, a ráncok csökkentésére és arcfiatalításra. Rendszeres használat esetén eredményeit tekintve vetekszik a drága orvos-kozmetológiai eljárásokkal vagy a rizikóval járó plasztikai sebészettel. A hatásmechanizmusa összetett, az arcbőr különböző részeire eltérő módon hat optimalizált programjaival. Komplex egészként kezeli az arc bőrét, tónusossá teszi az izmokat, feszesíti a megereszkedett bőrt és segít a felhalmozódott salakanyagok elszállításában.