Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

EunSung V-Roll - profi kezelés otthon

Vitalhome.hu
Vitalhome.hu
2022.10.20 15:32

Ki ne vágyna csodálatosan feszes bőrre, éles arckontúrra és ragyogó bőrre? Sokszor hiába próbálkozunk finomabbnál finomabb krémekkel, amelyek tökéletesen ránctalan bőrt ígérnek, nem elég. Egy bizonyos kor fölött már elengedhetetlen a komolyabb ápolás vagy a preventív kezelések, eljárások, amelyek több irányból „támadják” a problémát. Ehhez viszont minden esetben valamilyen kozmetikai géphez kell nyúlnunk, mert az igazán eredményes anti-aging hatás elérése érdekében nem elég a felszíni ápolás.

Célszerű olyan készüléket választanunk, amivel mélyebb rétegekbe juttathatjuk a kedvenc esszenciánkat, szérumunkat, amelyek ezáltal még eredményesebben tudnak hasznosulni. Még jobb, ha a készüléknek nem csak ez az egy funkciója van, hiszen ugyanannyi idő alatt több rétegre tudunk hatni például egy újgenerációs iontoforézissel. Ezzel a kezeléssel az arc izomzatát is stimuláljuk mikroáram segítségével.

Az arckezeléseknél és az alakformálásnál is közismert, hogy a mikroáram által stimulált izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázshatást vált ki a kezelt területen. Ezzel fokozzuk a sejtek anyagcsere-folyamatát is, amely élettelibbé teszi a bőrszövetet. A masszázsérzet nyugtatja az idegeket és segíti a vérkeringést. A vérkeringés fokozása által pedig a hatóanyagok is sokkal jobban tudnak hasznosulni. Így nemcsak a bőr felszínét hidratáljuk, hanem igazán tartós mélyrétegi ápolást, feszesítést is el tudunk érni. Profi kezelés otthon!