Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Doctor Life SP3000 - Streching (nyújtó) matrac

Vitalhome.hu
Vitalhome.hu
2022.10.27 16:41

Az elmúlt évek fejlesztései közül az SP-3000 modell, az alapkiegészítők (két láb-, egy kar- és egy derékapplikátor) mellett egy speciális Streching matracot is tartalmaz. Eddig a gyártók általában a hullámmasszázs berendezések masszázs programjait tökéletesítették és a készülékek próbálták növelni. Eddig!

Most egy olyan dolgot talált ki a Daesung Maref vállalat a Doctor Life készülékek gyártója, amely világújdonság. A matrac kezelőegységen kényelmesen, háton fekve az egyes kamrák felfúvódása ellazítja a derék és a nyak területeit. Nyújtja a hátizomkat, valamint kimozgatja a vállakat és a lapockákat is.

A matrac segítségével az izom terhelése nélkül, passzívan nyúlthatjuk izmainkat, mintha egy masszőr végezne kezelést rajtunk. Ami nagyon meglepő, hogy rotáló, kimozgató mozgást is végez, amely nagyon hasonló ahhoz amikor a gyógymasszőr vezetett kimozgatást végez.

Mivel a mai rohanó világban az idő rendkívül drága, így a szükségesnél kevesebb időt tudunk a sport utáni nyújtásra és masszázsra fordítani. Néha még a masszőrünkhöz eljutni is kihívás, viszont a Streching matraccal akár otthonunk kényelmében is végezhetünk sport utáni regenerációt elősegítő kezelést. Próbálja ki otthonában ezt a nagyszerű újdonságot!