Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

100% izomfejlesztés otthon

2017.06.13 14:21

Hetente háromszor másfél óra edzés… kardio és alakformáló torna… átöltözés, cipekedés, havi bérlet, személyi edző, izzadás… izomláz és rándulás… látható eredmények kb. negyed év múlva… Ismerős?Az egészség és a jó alak eléréséhez illetve fenntartásához szükség van a rendszeres, szakszerű és tervezett testedzésre. Az egyéni céloknak leginkább megfelelő edzés megtervezése komoly szakmai felkészültséget igényel, amit általában személyi edzők végeznek. A fogyni vágyó megveszi a havi bérletet, kifizeti a személyi edző díját, majd rendszeresen eljár az edzőterembe, cipeli a ruháját, a törölközőt, a piperét, átöltözik, leedz, izzad, tisztálkodik, másnap küzd az izomlázzal, vagy ha rosszul végzett egy mozdulatot, akkor még egy rándulással is. Az eredmények csak hetek, hónapok múlva kezdenek jelentkezni, és a rendszeres edzés abbahagyása után azonnal elindul a leépülési folyamat.

Kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjainknak mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy izmaink szigorúan meghatározott hierarchikus sorrendben érhetők el. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk. Azonban az alakért felelős, nagy tömegű izmok csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe. Ez az, ami miatt 3-4 hónapos megerőltető hagyományos edzőtermi munkát igényel testformáló izmaink kontrollálási képességének visszanyerése, szakavatott tréner irányításával. Sokak kitartása ennyi idő alatt felőrlődik.
Az edzőteremben ráadásul nagyon nehéz összetett célokat megvalósítani: egyszerre zsírt égetni, izomtónust és tartást javítani, feszesebb körvonalakat elérni. Ehhez nagyon jól tervezett, komplex edzéstervre, és hosszabb intervallumú edzésre van szükség.

Létezik olyan megoldás, ami felülmúlja az edzőtermi munka hatékonyságát, és kiküszöböli a hátrányait?

Igen.

Az Ultratone biocomputerek már az első kezelés alkalmával igazoltan elérik a szövetrendszer 100%-át. Az Ultratone biostimuláció beállításai révén éppen a nagy motoros egységek reagálnak először, a hagyományos tornához képest többszörös hatékonysággal, rövid időn belül formába hozva Önt.

Helyezkedjen el kényelmesen otthon, tegye fel az elektródákat a test megfelelő pontjaira, indítsa el a kiválasztott kezelést, vagy akár egymás után többet is, és élvezze, hogy izmai teljes mértékben reagálnak a stimulációra, miközben Ön pihen, vagy éppen egyéb megszokott otthoni tevékenységeit végzi.Az Ultratone biocomputerek esetében az agy által kibocsátott elektromos jelekkel azonos jelformák kívülről, a bőrön keresztül hatnak az izmok motorikus mozgató pontjaira, és percenként több 100 összehúzódásra késztetik azokat. Kizárólag az Ultratone biocomputerekre jellemző továbbá, hogy szemben a hagyományos izomstimulátorokkal, összetett jelforma csomagokkal dolgoznak, amelyek egy kezelés során fokozatosan hatnak a bőrfelszínre, a zsírszövetre, a nyirokrendszerre és az izmokra. Ezt fizioszekvenciális edzésnek nevezzük. Az Ultratone tréning teljesen biztonságos, és mivel az edzésprogramok minden esetben egy relaxációs, izomlazító masszázs fázissal zárulnak, még a legerőteljesebb program után sem érzünk kellemetlen izomlázat, és kizárt a sérülések, húzódások lehetősége.