Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Preambulum az adatkezelésről

Az Ön személyes adatainak védelme a Center Kft. és Partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (például futárszolgálattal történő kiszállítás esetén). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Vásárlási tudnivalók
A VitalHome webáruház üzemeltetőjéről

Center Kft. irodaA www.vitalhome.hu webáruház tulajdonosa és üzemeltetője a Center Kft. Cégünk több mint 27 éves tapasztalattal rendelkezik a kozmetikai gépek és alakformáló berendezések értékesítésének piacán. Két évtized alatt mindig az volt a küldetésünk, hogy a kozmetikai- és szépség szalonoknak a legkiválóbb minőségű és a szépségápoláshoz legjobban megfelelő gépeket kínáljuk.

Több száz kozmetikai szalon, szépségfarm, bőrgyógyászati rendelő és alakformáló centrum tartozik az elégedett ügyfeleink közé és bízik szakértelmünkben és a kozmetikában és alakformálásban szerzett magas szintű szakmai tudásunkban.

Fontos nekünk, hogy Ön olyan készülékeket vásároljon tőlünk, amivel maradéktalanul elégedett lesz a használat során. A Center Kft. az otthoni kozmetikai eszközök és alakformáló berendezések közül is azokat forgalmazza a vitalhome.hu webáruházban, ami magas szakmai elvárásainknak megfelel, mert sajnos az internetet elárasztották a silány minőségű termékeket forgalmazó, de ígéretekben nem szűkölködő kereskedők.

Reméljük, a minőség és tapasztalat elismerése, amit a kozmetika és szépségipar szolgáltatóitól kapunk nap mint nap garanciát nyújt Önnek, hogy minket válasszon vásárlásához.

Bármilyen kérdésével kapcsolatban, ami a döntést segíti, állunk rendelkezésre. Keressen minket az INFORMÁCIÓK menüpont alatt található elérhetőségeken. 

Garancia

A készülékekre 1 év teljeskörű garanciát adunk. A meghibásodott készülékek a Center Kft. 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10. javítjuk. A készülékek eljuttatása a szerviz pontra a megrendelő feladata. A termékek többségéhez alkatrészek is raktáron vannak, így rövid határidővel tudjuk vállalni a garanciális és garancia időn túli javítást.

Lehetősége van az 1 éves általános garanciát kiterjesztenie plusz egy év szerviz garanciával. Maga a szerviz (alkatrész költségek nélkül) ingyenes. Ennek feltétele, hogy a készülék mellé kapott garancialevélben szereplő garacia kiterjesztési adatlapot pontosan kitöltse és visszaküldje a Center Kft. 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10. címére.