Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
A VitalHome webáruház üzemeltetőjéről

Center Kft. irodaA www.vitalhome.hu webáruház tulajdonosa és üzemeltetője a Center Kft. Cégünk több mint 27 éves tapasztalattal rendelkezik a kozmetikai gépek és alakformáló berendezések értékesítésének piacán. Két évtized alatt mindig az volt a küldetésünk, hogy a kozmetikai- és szépség szalonoknak a legkiválóbb minőségű és a szépségápoláshoz legjobban megfelelő gépeket kínáljuk.

Több száz kozmetikai szalon, szépségfarm, bőrgyógyászati rendelő és alakformáló centrum tartozik az elégedett ügyfeleink közé és bízik szakértelmünkben és a kozmetikában és alakformálásban szerzett magas szintű szakmai tudásunkban.

Fontos nekünk, hogy Ön olyan készülékeket vásároljon tőlünk, amivel maradéktalanul elégedett lesz a használat során. A Center Kft. az otthoni kozmetikai eszközök és alakformáló berendezések közül is azokat forgalmazza a vitalhome.hu webáruházban, ami magas szakmai elvárásainknak megfelel, mert sajnos az internetet elárasztották a silány minőségű termékeket forgalmazó, de ígéretekben nem szűkölködő kereskedők.

Reméljük, a minőség és tapasztalat elismerése, amit a kozmetika és szépségipar szolgáltatóitól kapunk nap mint nap garanciát nyújt Önnek, hogy minket válasszon vásárlásához.

Bármilyen kérdésével kapcsolatban, ami a döntést segíti, állunk rendelkezésre. Keressen minket az INFORMÁCIÓK menüpont alatt található elérhetőségeken. 

Garancia

A készülékekre 1 év teljeskörű garanciát adunk. A meghibásodott készülékek a Center Kft. 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10. javítjuk. A készülékek eljuttatása a szerviz pontra a megrendelő feladata. A termékek többségéhez alkatrészek is raktáron vannak, így rövid határidővel tudjuk vállalni a garanciális és garancia időn túli javítást.

Lehetősége van az 1 éves általános garanciát kiterjesztenie plusz egy év szerviz garanciával. Maga a szerviz (alkatrész költségek nélkül) ingyenes. Ennek feltétele, hogy a készülék mellé kapott garancialevélben szereplő garacia kiterjesztési adatlapot pontosan kitöltse és visszaküldje a Center Kft. 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10. címére.