Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

UltraDeep Cleanser - Készülék mindennapi arctisztításhoz

Vitalhome.hu
Vitalhome.hu
2022.10.21 11:12

Manapság már a csapból is az folyik, hogy kinek mi a napi rutinja, már ami a bőrápolást illeti. Szérumok, esszenciák, krémek, pakolások maszkok sokasága a leírásokban. De arról már kevés szó esik, hogy mit sem érnek a szuper hidratálók, csodakrémek, ha nincs megfelelően előkészítve a bőr. De mit is értünk ez alatt?

A megfelelő tisztítás kulcsfontosságú minden bőrtípus esetében, de különösen fontos a problémás, gyulladt, aknés, pattanásos bőröknél. A nap során – még ha nem is látjuk – rengeteg szennyeződés tapad a bőrünkre, és a bőr természetes védekező mechanizmusa miatt a faggyú is folyamatosan ürül. Ha nem távolítjuk el megfelelő arctisztítóval ezeket a szennyeződéseket a pórusokból, a faggyú nem tud megfelelően ürülni, eltömíti a pórusokat és már ki is alakul a miteszer, pattanás.

A tisztítás elmulasztása gátolja a bőrlégzést is, így hiába van akne elleni csodaszerünk, nem tud megfelelőképpen felszívódni, hatni. Ezért minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy problémás bőröknél a napi rutin során a legfontosabb lépés a tisztítás! A letisztítást célszerű akár több fázisban végezni, többféle lemosóval vagy mikrovibrációs géppel rásegítve, amellyel nemcsak a bőr felső rétegét célozzuk, hanem a bőr mélyén is elősegítjük a bőr normál működését.

A mikrovibrációs készülék használatával egészségesebb lesz a vérkeringés, a nyirokáramlás, az anyagcsere-folyamatok és hosszú távon igazoltan sokkal kevesebb bőrprobléma fog megjelenni az arcunkon. Célszerű olyan tisztító készüléket választani, ami több különböző erősségű lemosófejet tartalmaz, így az éppen aktuális bőrállapotunknak megfelelően tudjuk használni, akár heti egyszer, akár mindennap.