Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Hasizom erősítés

2013.03.06 11:32

A hasizom erősítés komplex megközelítésben akkor látványos, ha az egyenes és ferde hasizmok megfelelő edzése mellett figyelmet fordítunk a bőr alatti, és a hasfalon belül található zsírok leépítésére, a bőr feszesítésére, a salakanyagok elszállítására valamint a hátizmok edzésére is (ez szükséges a megfelelő testtartáshoz).

 

 

Az Ultratone Futura Plus biocomputerek fizioszekvenciális programfelépítése éppen ennek a komplex feladatnak felel meg. Az edzések nem kizárólag egyetlen szövetre hatnak, a fizioszekvenciális programok a mély izom alapoktól a bőrfelszínig átdolgozzák a szöveteket. Ez a hasizom erősítés szempontjából sokkal tartósabb és hatásosabb megoldást jelent.

 

Mivel az Ultratone otthoni biocomputerek 8 elektródával rendelkeznek, lehetővé válik, hogy egyetlen edzés alatt az összes hasizom erősítése megvalósuljon, hiszen mindkét egyenes és mindkét ferde hasizom mozgató pontjaira fel tudunk tenni egy-egy elektródát.

 

Mivel az edzés rutin rendszerint lazító jelformákkal ér véget, a hasizom erősítés során megdolgoztatott izmok megkapják a kellő nyújtást és lazítást, így nem kell másnap égető hasizomlázzal számolni.

Próbálja ki az Ultratone Futura Plus komplex hasizom erősítő rutinját, és formálja testét professzionális módon, otthon, akár TV nézés közben!

Kapcsolódó témák:

Otthoni erősítés megerőltetés nélkül

Popsiformálás az Ultratone-nal