Tudjon meg többet a Vitalhome.hu-ról

Center Kft. recepció

A Center Kft. immár több mint 25 éve foglalkozik szépségápolási technológiák forgalmazásával.

 

Kollégáink nem csupán munkahelynek tekintik a Center Kft.-t, és nem csupán kötelességnek a munkájukat. Minden nap mindannyian azon igyekszünk, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, és megosztjuk egymással szakmai tudásunkat, mert az gondoljuk, hogy csak akkor tudunk felelőséggel odaállni egy termék mögé, ha pontosan értjük, hogy hogyan, miként működik, mit csinál az emberi szervezetben, és tudjuk, hogy az jobb, több, mint amit más termékek tudnak. Nagy előnyünk, hogy kozmetikák és orvosok számára is forgalmazunk készülékeket, ezért valóban nagy rálátásunk van a piaci trendekre, ám azt is meg tudjuk állapítani, hogy milyen technológiák fognak nagy valószínűséggel feledésbe merülni pár éven belül, és mik azok, amik hosszú éveken át jelen lesznek a piacon, mert valóban hatékonyak és biztonságosak. Rendszeresen tartunk szakmai képzéseket kozmetikus iskoláknak illetve gyakorló kozmetikusoknak is, ahol az alakformáló és arcfiatalító készülékek működési elvét, hatásmechanizmusát oktatjuk.

 

Azt gondoljuk, hogy az alakformálás és az arcápolás nagy felelősség. És nem könnyű a hatalmas kínálatból kiválasztani azt a készüléket, amivel kezelni fogja magát. Önnek nem kell technikailag képzettnek lennie, vagy értenie a szervezet működéséhez. Ezt mi megtesszük Ön helyett.

 

Egy dologra kérjük, ne adjon ki több tízezer forintot meggondolatlanul egy termékre pusztán azért, mert jó volt a reklámja! Tájékozódjon, nézzen szét, mi kapható, és fontolja meg a választását!

Ugyanakkor a termék ára sokszor árulkodó. A gyanúsan alacsony ár sok esetben utal a gyenge minőségre.

 

Mi igyekszünk minden olyan információt megadni Önnek, ami segíthet a döntéshozásban.

Az, hogy most a bemutatkozásunkat olvassa, azt bizonyítja a számunkra, hogy Ön kíváncsi arra, hogy kitől vásárol, és felelősséggel gondolkozik.

 

 

Nézzen szét webáruházunkban, mi mindegyik termékünket nyugodt szívvel ajánljuk Önnek. Hívjon bennünket, vagy írjon nekünk, ha kérdése van vagy bizonytalan, segíteni fogunk Önnek. Látogasson el bemutatótermünkbe, hogy megnézhesse, kipróbálhassa a készülékeket, amiket az otthoni szépségápoláshoz ajánlunk, előzetes időpontegyeztetés után szívesen látjuk munkanapokon 9 és 17 óra között.

Center Kft. bemutatóterem

 

Garanciát jelenthet Önnek a fentieken kívül 25 éves múltunk, kiváló oktatási és szerviz-hátterünk, több ezres létszámú orvos, kozmetikus és magánszemély vevőkörünk valamint a termékekre biztosított legalább egy éves garancia.