Tudjon meg többet a Vitalhome.hu-ról

Látványos kezelési eredmények - IllusztrációÁmult már el barátnője vagy családtagja arcának látványos megszépülésén?

Látott már döbbenetes alakbeli átalakulást, amelyet tartósan sikerült megőriznie a szerencsés hölgynek?

Tapasztalta már, hogy egy egyszerű otthon használatos készülék is jelentősen javíthatja az életminőséget akár idős korban is?

A tiszta, szép arcbőr, az álomalak vagy a jó minőségű nyugdíjas évek ma már nem csak a genetikailag kiváltságos kevesek privilégiuma!

Kiváló minőségű, a legmodernebb technikai és technológiai vívmányokat tartalmazó kozmetikai egészségmegőrző gépekkel elérhetőek és fenntarthatóak a vágyott eredmények!

Az elmúlt évtizedekben az igényes gépi bőrápolással és alakformálással kapcsolatos tájékozottság egyre szélesebb körben válik alapismeretté a szépségre vágyók csoportjaiban. Sőt, mostanra már tagadhatatlan az a látványos előny, amelyet azok a hölgyek élveznek, akik tudatosan és rendszeresen választják a modern megoldásokat szépségük fenntartásáért!

Óriási jelentősége és szerepe van ebben az úttörő kozmetikai szalonoknak és orvos-esztétikai klinikáknak, ahol páratlan szakmai hozzáértést ötvöznek a modern technológia által nyújtott legkiválóbb gépi megoldásokkal.

Ugyancsak élen járnak azok a hölgyek, akik a szakmai segítség mellett rendszeresen tesznek a szépségükért kiváló minőségű arckezelő és alakformáló otthoni készülékek alkalmazásával! Hiszen a látványos eredmények elérésében és fenntartásában a jó minőségű otthoni készülékeknek is nagyon fontos szerepük van!

Hasonlóan a napi fogápoláshoz, a napi arcápolás és alakformáló kezelések is segítenek fenntartani, megőrizni a szépséget és az egészséget! A modern eszközökkel a napi arcápolási rutin rendkívül hatékonyan végezhető, akár egy fogmosásnyi vagy zuhanyzásnyi idő alatt. A napi alakmegőrző kezelések is 10-20 perc alatt, eredményesen kivitelezhetők az otthon kényelmében.

Honnan szerzik be a jól tájékozott hölgyek és urak azokat az otthoni gépeket, amelyekkel a látványos eredmények elérhetők?
A titkuk, hogy okosan nem a jó gépeket próbálják megtalálni, hanem a kiváló forgalmazókat keresik meg!
Cégünk, a Medi-Beauty Kft. pont ilyen forgalmazó.

Medi-Beauty LogoA jó minőségű otthoni arcápoló és alakformáló készülékek kiválasztásához kimagasló szakértelem és nagy tapasztalat szükséges, amellyel általában csak a sokat látott, évtizedek óta működő forgalmazók rendelkeznek.

Hogy ez mennyire így van, csak vegyük sorra, hogy mi mindenről gondoskodik egy felelős forgalmazó Ön helyett!

Gépválasztás

Sokak által ismert tény, hogy a piacon kedvezményes áron elérhető kozmetikai készülékek túlnyomó többsége a világ vezető gyártói által alkotott csúcsmegoldások leegyszerűsített másolata. Arról sajnos kevesen vesznek tudomást, hogy a szükséges szabadalmak, hozzáértés, technológiai háttér és gyártástechnika hiányában a másolatok eredményessége meg sem közelíti az eredetit! Pedig árulkodó lehetne az árszínvonal. A technológia területén nincsenek nagy csodák: a jelentősen olcsóbb ár otthoni kozmetikai gépek esetén is gyenge minőségre, biztonsági vagy teljesítménybeli hiányosságokra utal.

A Vitalhome.hu-nál a világ vezető, jónevű kozmetikai gyártóinak (többek között az EunSung Global, az Ultratone, a Daesung Maref Doctor Life készülékei, vagy a SHEnB) otthoni használatra gyártott készülékeit tettük elérhetővé az igényes érdeklődők számára. További garanciát jelent, hogy minden általunk kínált terméket alaposan letesztelünk kozmetikus és alakformáló szakemberekkel. Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyet méltónak tartunk arra, hogy a saját nevünket adjuk hozzá! A honlapunkon megtalálható kínálatunkba csak akkor kerülhet be egy készülék, ha mind az eredményességéről, mind a megbízhatóságáról meggyőződtünk.

Költséghatékony beszerzés, folyamatos raktárkészlet

Forgalmazóként mi harcolunk ki Önnek kedvezőbb szállítási egységárakat, hiszen egy szállításnál nem csak 1-1 terméket, hanem akár több százat is elhozunk a külföldi gyártóktól. Mi viseljük a kockázatát, ha a termék sérülne az út során, továbbá mi végezzük a vámügyintézést, és intézzük a gépekhez szükséges behozatali dokumentációt is. A COVID járvány kezdete óta a szállítási költségek egyes csatornákon akár 5-10-szeresére is nőttek, így a szállítási költség a termékek árában egy jelentős tényezővé vált.

Termékeinket folyamatosan raktári készleten tartjuk, így nem kell heteket, hónapokat várnia a vágyott készülék megérkezésére.

Szerviz és jótállás

Kerülje el az olyan forgalmazókat, ahol a szervizszolgáltatást nem az eladó cég végzi.

A Vitalhome.hu saját, forgalmazói szakszerviz szolgáltatást biztosít, tapasztalt szervizes kollégákkal, alkatrész készlettel, és mind a bevizsgáláshoz, mind a javításhoz szükséges felszereléssel. Gyors és megbízható segítséget tudunk nyújtani Önnek szükség esetén.

Készülékeinkre a vonatkozó 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerinti jótállási időt biztosítjuk:

  • 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
  • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
  • 250 000 forint eladási ár felett három év.

Magyar nyelvű felhasználói útmutató

A sokszor az internetről megvásárolt készülékek, semmilyen használható információval nem segítik a felhasználókat a kezelési információk tárgyában az optimális kezelési számok és beállítások javaslatait tekintve. A gépekhez angol (vagy sok esetben csak kínai) használati útmutatót csatolnak, amelyek a szűken vett gép használati információkra szorítkoznak.

A vitalhome.hu által kiadott kézikönyvek a fordításon túl szakmai lektoráláson is átesnek, így Ön biztos lehet benne, hogy tudományosan igazolt, helytálló információk alapján végezheti a gépi arcápolást és alakformálást. Túl ezen kollégáink örömmel állnak telefonon is a rendelkezésére az optimális kezelési protokollok kialakításához.

A Vitalhome.hu kollégái

A Vitalhome.hu tulajdonosa - a Medi-Beauty Kft. - a Center Kft. testvérvállalata, amely cég immár több mint 30 éve foglalkozik szépségápolási és egészség megőrzési technológiák forgalmazásával.

Kollégáink nem csupán munkahelynek tekintik a Center Kft.-t, és nem csupán kötelességnek a munkájukat. Minden nap mindannyian azon igyekszünk, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, és megosztjuk egymással szakmai tudásunkat, mert az gondoljuk, hogy csak akkor tudunk felelőséggel odaállni egy termék mögé, ha pontosan értjük, hogy hogyan, miként működik, mit csinál az emberi szervezetben, és tudjuk, hogy az jobb, több, mint amit más termékek tudnak. Nagy előnyünk, hogy kozmetikák és orvosok számára is forgalmazunk készülékeket, ezért valóban nagy rálátásunk van a piaci trendekre, ám azt is meg tudjuk állapítani, hogy milyen technológiák fognak nagy valószínűséggel feledésbe merülni pár éven belül, és mik azok, amik hosszú éveken át jelen lesznek a piacon, mert valóban hatékonyak és biztonságosak. Rendszeresen tartunk szakmai képzéseket kozmetikus iskoláknak, illetve gyakorló kozmetikusoknak is, ahol az alakformáló és arcfiatalító készülékek működési elvét, hatásmechanizmusát oktatjuk.

Azt gondoljuk, hogy az alakformálás és az arcápolás nagy felelősség. És nem könnyű a hatalmas kínálatból kiválasztani azt a készüléket, amivel kezelni fogja magát. Önnek nem kell technikailag képzettnek lennie, vagy értenie a szervezet működéséhez. Ezt mi megtesszük Ön helyett.

Nem értünk egyet azzal a forgalmazói stratégiával, amikor nagy számú gépet kínálnak egy webshopban, mert miközben ez azt sugallja, hogy páratlanul széles a választék, mindazonáltal azt is jelenti, hogy az adott forgalmazó a berendezések működésével kapcsolatban gyakorlati tapasztalattal nagy valószínűséggel nem rendelkezik, egyszerűen a gyártó információira hagyatkozik. Sok éves tapasztalatunk megtanította számunkra, hogy ez nem elég. Cégünk csak olyan eszközöket kínál, amelyeket neves gyártók készítettek és amelyeket mi magunk ki is próbáltunk és meggyőződöttünk azok hatékonyságáról és biztonságosságáról.

Ezen a honlapon Ön egészen biztosan nem talál eredendően kínai készüléket. Nem azért, mert Kínában nem tudnak jó minőséget gyártani, hanem azért, mert a jó minőségő kínai készülékek, nem olcsók és abban az árban ahová helyezne kellene őket már nem versenyképesek. Természetesen a nagy gyártók (így az általunk képviseltek is), gyakran kihelyezik a gyártást Kínába, de ezek a készülékek az anyavállalat garanciavállalásával kerülnek forgalomba, akkor is, ha Kínában gyártották őket. Ez nagyon nagy különbség.

Igyekszünk minden olyan információt megadni Önnek, ami segíthet a döntéshozásban.

Az, hogy most a bemutatkozásunkat olvassa, azt bizonyítja a számunkra, hogy Ön kíváncsi arra, hogy kitől vásárol, és felelősséggel gondolkozik.

Nézzen szét webáruházunkban, mi mindegyik termékünket nyugodt szívvel ajánljuk Önnek. Hívjon bennünket, vagy írjon nekünk, ha kérdése van vagy bizonytalan, segíteni fogunk Önnek.

Egyedülálló módon arra is lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy előzetes időpont egyeztetés esetén, bemutatótermünkben hétköznapokon 9 és 17 óra között, akár meg is nézze ezeket a készülékeket, hogy segíteni tudjuk Önt a céljainak legmegfelelőbb készülék megtalálásában.

Garanciát jelenthet Önnek a fentieken kívül 30 éves múltunk, kiváló oktatási és szerviz-hátterünk, több ezres létszámú orvos, kozmetikus és magánszemély vevőkörünk, valamint a termékek értékétől függő egy-három éves jótállás.

Várjuk szíves megkeresését!