MEDICOSON - Duolif arckezelő készülék

MEDICOSON - Duolif arckezelő készülék
MEDICOSON - Duolif arckezelő készülék
Raktáron
498 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

MEDICOSON logo

A MEDICOSON Duolif rendszer a kozmetikákból jól ismert magas intenzitású, fókuszált ultrahang és a multipoláris rádiófrekvencia technológiákat tartalmazza, amelyek stimulálják a bőrben a kollagén újratermelődését. A  kollagénnek köszönhetően feszesebb lesz az arcbőr. Mind a rádiófrekvencia, mind a magas intenzitású fókuszált ultrahang energiája behatol a bőr legmélyebb rétegeibe, ott fejtve ki kollagén megújító hatását. A bőr legmélyebb rétegeiben létrejövő kollagén-stimuláció pedig lifting-et (emelés) és arcfiatalítást eredményez.

Praktikus méretű, hordozható készüléket használatát elsősorban 35 év felettiek számára ajánljuk.

Rendszeres használata egyedülálló megoldást kínál a ráncosodás megelőzésére és a bőr rugalmasságának megőrzésére!

 

Felhasználási területek: arclifting, bőrlazaság miatt kialakuló toka csökkentése, bőrfeszesítés, ránccsökkentés, petyüdt bőr kialakulásának megelőzése, a bőr rugalmasságának megőrzése.

Kategória: Arcfeszesítés | Arcfiatalítás | Ránctalanítás | Arc mikrokeringés fokozás | Bőrregenerálás

Gyártó:

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK


Érdeklődjön szakértő kollégánktól!

Ha segítségre van szüksége a termék kiválasztásánál, további részleteket szeretne megtudni a termékek működéséről, eredményességéről, használatáról, úgy hívja kollégánkat:


Baracsi Hajnalka

BARACSI HAJNALKA
kozmetikus, terméktanácsadó
Telefonszám: +36 1 265 5223
Elérhetőség: hétfő - péntek, 9:00 - 17:00

 


Fokozza az arckezelések látványos eredményeit!

ClinicCare professzionális kozmetikumok logo

Arckezelő berendezéseink mellé a svéd ClinicCare termékeket ajánljuk, amelyek kiskereskedelmi forgalomban kizárólag kozmetikusoknál érhetők el!
Tudta Ön, hogy a ClinicCare Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikai márkája?
Az idei év első 8 hónapjában összesen 161 klinikával és kozmetikával bővült a ClinicCare-t használó orvos-esztétikai és kozmetikai szakemberek egyre népesebb köre! A márka a töretlen és egyre növekvő népszerűségét látványos eredményességének köszönheti!

A ClinicCare termékekről további információért és a készítmények elérhetőségéről érdeklődjön a kozmetikusánál!


Márka
MEDICOSON Duolif
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Elérhetőség
hétfő - péntek: 9:00 - 17:00
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

MEDICOSON Duolif készülékMEDICOSON Duolif bőrfeszesítő és arclifting készülék

 

A MEDICOSON Co., Ltd. dél-koreai vállalat egy olyan szépségipari és orvos-esztétikai készülékek gyártására specializálódott cég, amely egyedülálló, szabadalmaztatott technológiával rendelkezik a szépségápolás és a fizikoterápia területén. A társaság a HI Medical magánvállalkozásból alakult meg 2013 decemberében, és HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang terápiás készülék) valamint RF (prémium 7MHz magas-frekvenciás stimulátor) technológiákat kombináló szépségipari eszközöket gyárt és értékesít. Magas-frekvenciás stimulátorai a világon elsőként alkalmazzák a rugalmas elektródás technológiát (flexible electrode technology).

 

A vállalat a megalapítása óta az orvos-esztétikai és szépségipari termékek fejlesztésére fókuszál, szüntelenül komoly összegeket forgatva a K+F tevékenységbe, hogy a világ egyik vezető gyártója legyenek ezen a területen. Hisznek abban, hogy megbízhatóságukra és kreativitásukra építve olyan technológiákat alkotnak, amelyek boldogabbá és egészségesebbé teszik az emberiséget.

 

DUOLIF - Magas Frekvenciás Ultrahang + Multipoláris Rádiófrekvencia arcemeléshez és bőrfeszesítéshez - otthoni használatra

A Duolif kényelmesen használatú, ergonomikus és elegáns kivitelezésű, a női kézhez méretezett, kellemes fogású rendszer. A magas intenzitású, fókuszált ultrahang energiája megemeli és feszesíti a bőr mélyebb rétegeit, míg a multipoláris rádiófrekvencia a bőrfelszíntől a mélyebb rétegekig stimulál. Így hőenergia kerül leadásra minden bőrrétegben a két kezelőfejvég típusnak köszönhetően.

Előnyök:

 • a világon elsőként, rugalmas elektródás technológiával ellátott magas-frekvenciás stimulátort tartalmaz
 • duál-technológiás arclifting berendezés
  (magasfrekvenciás ultrahang + multipoláris rádiófrekvencia)
 • otthoni használatra kialakított berendezés
 • bőrfeszesítő, bőrfiatalító megoldás
 • bluetooth kommunikáció útján elérhető kezelési útmutató
 • wireless (kábelmentes) töltés a dokkoló segítségével
 • könnyen cserélhető ultrahangos és rádifrekvenciás kezelőfejvégek
 • elegáns, tetszetős design
 • ergonomikus, kellemes fogású kezelőfej kialakítás
 • könnyen mozgatható, hordozható kiszerelés

 

Alkalmazási lehetőségek:

 • arclifting
 • bőrlazaság miatt kialakuló toka csökkentése
 • bőrfeszesítés
 • ránccsökkentés
 • petyüdt bőr kialakulásának megelőzése
 • bőr rugalmasságának megőrzése

 

Kezelési területek:

Kezelhető területek a homlok, szemek körüli területek, orcák, száj körüli területek, toka, nyak.

Figyelem! A szemgolyók, szemhéjak területein, illetve az ajkak környékén szigorúan tilos kezelést végezni!

 

MEDICOSON Duolif kezelési területek

 

Figyelem! Ez a termék otthoni felhasználásra készült!

Nem áll módunkban fogyasztói jótállást biztosítani, amennyiben a terméket megvásárló természetes személy nem végső felhasználásra vásárolta, hanem például kölcsönzési céllal vagy egyéb, professzionális céllal üzemelteti.

Amennyiben professzionális célú felhasználásra szeretné a terméket megvásárolni, érdeklődjön a professzionális termékekre vonatkozó jótállási feltételekről kollégánktól.

Adatok
Márka
MEDICOSON
A Duolif technológiája

Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang és Multipoláris Rádiófrekvencia technológia - lifting és feszesítés thermális koagulációval és thermális stimulációval

 

Medicoson Technológia

 

 

 

 



 

 

A Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang energiája thermális koagulációs pontokat (TCP) hoz létre a bőr mélyebben fekvő szöveteiben, amely egy azonnali bőremelő, lifting-hatással jár.

A multipoláris RF energia leadása koncentráltabban hat a Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahangos kezelést követően létrejövő thermális koagulációs pontokban, a normál sejtek és a koagulációs pontok közötti impedancia (ellenállásbeli) különbségek miatt.

Ez a kombinált stimuláció lerövidíti a koagulációs pontsérülések gyógyulási folyamatát és maximalizálja a lifting-hatást.

Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang technológia

Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang frakcionált módon hatol a bőr mély rétegeibe, és ott hőenergiát hoz létre. Az ultrahang energiája behatolhat egészen a mély dermiszbe, a SMAS réteg mélységéig. Az ultrahang általi  thermális koaguláció egyetlen pontba fókuszáltan hoz létre 60 °C feletti hőreakciót, amely végeredményben feszesít és újramodellezi a kollagént (új kollagént hoz létre) egészen a SMAS rétegig.

Multipoláris Rádiófrekvencia technológia

A multipoláris rádiófrekvencia energiája precízen azokra a koagulációs pontokra fókuszál, amelyeket az ultrahang energialeadása hozott létre, köszönhetően az impedancia (ellenállásbeli) különbségeknek a normál szövetek és a koagulációs pontok között. Ezáltal az RF energia thermális stimulációt alkalmazva elősegíti, hatékonyabbá teszi a kollagén újramodellezését (új kollagén rostok kialakulását) a megcélzott szövetekben, bőrlifting és feszesítő hatást elérve.

 

A kollagén újramodellezés folyamata

 

Kollagén újramodellezés

 

VIDEÓK

 



 

 

TERMÉKJELLEMZŐK
Terméknév Duolif
Gyártó
MEDICOSON
Technológiák
Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang és Multipoláris Rádiófrekvencia
Frekvencia
7 MHz
Névleges feszültség és áram
DC 5V, 2A
Áramfogyasztás 6W
Méret - géptest (Sz x Mé x Ma) 50 x 60 x 205 mm
Méret - dokkoló (Sz x Mé x Ma) 90 x 90 x 85 mm
Súly - géptest
300 g
Súly - dokkoló 160 g