Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Salaktalanítás otthon hullámmasszázzsal

2013.11.28 11:16

A salaktalanítás otthon is hatékony tud lenni, amennyiben megfelelő eszközök állnak rendelkezésre. A salaktalanítás otthon is kezdődjön a nyirokáramlás fokozásával, hiszen a nyirokáramlás semlegesíti a szervezet számára fölösleges salakanyagokat. A nyirokáramlás fokozására tökéletes eszközt jelentenek a hullámmasszázs berendezések, amelyek napi használatával gyerekjáték lesz a salaktalanítás otthon.

A hullámmasszázs tulajdonképpen egy gépi nyomásterápiás nyirokmasszázst jelent. Segítségével fokozhatjuk a nyirokáramlást, hatékonyabbá tehetjük a salakanyagok kiürülését, így az otthoni salaktalanítást.

 

A hullámmasszázs lényege, hogy a lábakra és karokra (valamint szükség esetén a törzsre) felhelyez egy speciálisan erre a célra kialakított, légkamrákból álló kezelőegységet (applikátort). Az applikátor légkamráit a vezérlőberendezés a beállított programnak megfelelően felfújja, és leereszti. A felfúvódó légkamrák precíz masszázshatást idéznek elő, megfelelő nyomásértéket biztosítva. Ez a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható. A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék áramlás, a vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul. Ez pedig rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A megjavult anyagcsere folyamatok és a hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez, a vénás keringés megélénküléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához a szervezetben. Segítségével lehetővé válik a hatékony salaktalanítás otthon, hiszen a DoctorLife hullámmasszázs berendezések otthoni változatai bárki számára elérhetőek.

 

Használja őket az orvosi instrukciókat betartva otthona kényelmében, akár TV nézés közben is, és élvezze, amint végtagjai érezhetően megkönnyebbülnek a kellemes hullámmasszázs hatására. Legyen a napi rutinja része az esti salaktalanítás otthon!

Nézze meg, hogy milyen otthon használható nyirokmasszázs gépeket tud megvásárolni a Vitalhome Webáruházban >>>

 

Kapcsolódó témák:

Salaktalanítás

Nyirokmasszázs

Narancsbőr