Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Mi mindenre jó a hullámmasszázs?

2013.06.09 10:33

A hullámmasszázs alapvető feladata a vérkeringés és nyirokáramlás serkentése. A hullámmasszázs kezelést számos kozmetikai szalonban és akár otthon használható gépekkel is igénybe vehetjük. Miért érdemes hullámmasszázs kezelésre járni, mi mindenben lehet segítségünkre a hullámmasszázs kezelés?

 

Lábfájdalmak megelőzése hullámmasszázs kezeléssel

Ha nap közben sokat kell állnia vagy éppen ülnie, könnyen érezheti estére, hogy bedagad, megduzzad a lába, fáj, zsibbad vagy éppen hideg a lábfeje. Mindez az elégtelen vérkeringés következtében van így, amin hullámmasszázs kezeléssel segíthet. A hullámmasszázs kezelés során a végtagokra, és szükség esetén a törzsre speciális, légkamrákból összeállított applikátort helyeznek, aminek kamráit a berendezés meghatározott sorrendben, rendszerint a szív irányában felfújja, majd leengedi. A kellemes hullámmasszázs megtornáztatja az ereket és az izmokat, serkenti a vérkeringést, felfrissíti a fáradt lábakat, és segít megelőzni a lábfájdalmak kialakulását.

 

Lábfájdalmak kezelése hullámmasszázzsal

Ha már kialakult lábbetegség, ödéma van, akkor az orvosi terápia hasznos kiegészítése lehet a hullámmasszázs kezelés az orvos utasításainak megfelelően.

 

Salaktalanítás hullámmasszázs kezeléssel

Mivel a hullámmasszázs kezelés fokozza a nyirokáramlást, a felgyorsult, megélénkült nyirokkeringés könnyebben szállítja el a szervezetben felhalmozódott salakanyagokat.

 

Alakformálás hullámmasszázs kezeléssel

A kozmetikusok körében elfogadott nézet, hogy nincs igényes alakformálás hullámmasszázs nélkül. Ez azért van, mert az alakformáló kezelések (akár otthon végzi, akár kozmetikába megy) során a zsírsejtekben lévő trigliceridek (zsírsavak) a sejtek közötti térbe kerülnek, ahonnan a nyirokkeringés segítségével tudnak távozni (különben visszaépülnek a zsírszövetbe).

 

Nézze meg, hogy milyen otthon használható nyirokmasszázs gépeket tud megvásárolni a Vitalhome Webáruházban >>>