Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Nyirokmasszázs otthon

2013.06.25 10:26

A szervezetben a nyirokrendszer salaktalanító funkciót tölt be. Mivel nincs egy olyan központi motorja, mint a szív a vérkeringésnek, a nyirokerekben a nyirokfolyadék áramlásáról az izompumpa (a végtagokban lévő izmok folyamatos mozgása) gondoskodik.  A kor előrehaladtával, a káros külső körülmények negatív hatásával az izompumpa hatékonysága csökken. Rendszeres nyirokmasszázzsal hatékonyan fokozható a nyirokáramlás, ám nem mindenkinek van lehetősége rendszeresen eljárni a nyirokmasszázs terapeutához. A jó hír az, hogy végezhető a nyirokmasszázs otthon is!

 

Amennyiben szeretné megelőzni a végtagfájdalmakat, vagy enyhíteni egy esetlegesen már kialakult, vagy kezdődő félben lévő ödéma tüneteit, létezik olyan megoldás, amivel a nyirokmasszázs otthon, önállóan végezhető. Kézi nyirokmasszázs otthon csak szakember által végezhető, hiszen rendkívül nagy tapasztalatot, tudást és rutint követel. Nem javasoljuk, hogy otthon, egyedül nekiálljon a nyirokerek masszírozásának, vagy hogy a képzetlen családtagok egymáson gyakoroljanak. Létezik azonban gépi megoldás, amivel hatékonyan, és önállóan végezhető a nyirokmasszázs otthon. A Doctor Life nyirokmasszázs gépet otthona kényelmében, olvasás vagy TV nézés közben egyszerűen tudja használni. Már egy használat után is érezni fogja, ahogy a vérkeringése és nyirokáramlása új életre kel. A rendszeres használat során végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé vállnak, visszaadva önnek a fizikai aktivitás örömeit. A fizikai javulás mellett lábai esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek.

Egészsége megőrzése, lábfájdalmai megelőzése és enyhítés érdekében a nyirokmasszázs hatékony eszköz. Ha hullámmasszázs berendezést használ, Ön és a családtagjai egy rendkívül kellemes kezelés közben élvezhetik az otthoni nyirokmasszázs jótékony hatását.

Nézze meg, hogy milyen otthon használható nyirokmasszázs gépeket tud megvásárolni a Vitalhome Webáruházban >>>