EUNSUNG otthoni arc- és testkezelő gépek

EunSung logoAz 1995-ben alakult, dél-koreai EunSung Global Co. vállalat által gyártott készülékek közel 10 év óta meghatározó eszközei a vezető magyarországi kozmetikai szalonok és orvos-esztétikai klinikák eszköztárának.

A cég világszinten több mint 50 országban forgalmazza kiváló minőségű rendszereit. A vállalat portfóliója az orvosi eszközökön túl kiterjed a hagyományos, és innovatív kombinált technológiás test- és arckezelő készülékekre is.

Az EunSung vállalat küldetése és üzleti filozófiája a vevők minél magasabb színvonalú kiszolgálásán alapul. Termékeiket kiváló minőségben és technológiai színvonal mellett gyártják, és folyamatosan fejlesztik a vevői visszajelzések figyelembe vételével.

Az EunSung minőségi rendszereivel felszerelt magyarországi kozmetikákban Ön a gépi technológiákkal elérhető legmagasabb színvonalú kezelésekben részesülhet. A gyártó otthoni használatra készült berendezései fejlettségüket, kialakításukat tekintve alkalmasak lehetnek akár egy kis forgalmú, induló kozmetika eszköztárába is!