Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Otthoni alakformáló gépek

2013.07.25 10:08

Az otthoni alakformáló gépek többféle technológiát tartalmazhatnak, és többféle célra nyújtanak megoldást. Nézzük meg, hogy mit lehet tudni az egyes technológiákról, és a hatásukról, mire használhatjuk az otthoni alakformáló gépeket!

A legújabb otthoni alakformáló gépek – kavitációs zsírbontás

Biztosan látta már kozmetikai szalonok kínálatában a kavitációs zsírbontást. Ezt a manapság rendkívül népszerű technológiát már otthoni alakformáló gépekbe is beépítették. Az otthoni kavitációs gépek főként zsírbontásra (vagyis méretcsökkentésre) alkalmasak, kivéve, ha valamilyen kiegészítő technológiát is tartalmaznak. Amennyiben például infravörös fény vagy soft lézer van beépítve, a két technológia együttesével már a narancsbőrt is kezelhetjük. Ha pusztán kavitációt tartalmaz, akkor nincs hatással a narancsbőrre.

Komplett otthoni alakformáló gépek – biocomputerek

Az Ultratone biocomputerek alapvetően elektromos stimulációval működnek, ám a több mint 60 éves kutatás-fejlesztésnek köszönhetően messze felülmúlják a hagyományos izomstimulátorok képességeit. A speciális jelformáknak köszönhetően a bőrre tapasztott elektródákon keresztül a szervezetbe érkező jel számos szövetre képes hatni. Az Ultratone otthoni alakformáló gépek egy programon belül többféle feladatot végeznek, hatnak a bőrre, a zsírszövetre, a nyirokkeringésre és az izmokra is az igényektől függően. Ezáltal az otthoni alakformálás teljeskörű, látványos, gyors és hosszantartó lesz.

Az otthoni alakformáló gépek kiegészítésére – hullámmasszázs

Az alakformáló kezelések során (ha azt jó eszközökkel és jól végzik) nagyobb mennyiségű zsír és salakanyag képes felszabadulni. Ezeket a szervezet kiválasztja és kiüríti. A munkáját nagyban segíthetjük hullámmasszázs kezeléssel, ami kellemes masszázs keretében serkenti a nyirokáramlást. Az otthoni alakformáló gépek mellé mindenképpen ajánljuk a hullámmasszázs gép beszerzését.