Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Megoldás narancsbőr kezelésére

2022.11.02 17:03

A nők 90%-át (és egyre több férfit) érintő cellulit-probléma nem pusztán nagyra nőtt zsírsejtek halmaza. A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. A hízás mellett az elsődleges ok a salakanyagok felhalmozódása, valamint a lelassult vérkeringés és nyirokáramlás. Ezek az okok pedig sajnos folyamatosan generálják egymást.

A növekvő zsírsejtek és a halmozódó salakanyagok egyre inkább gátolják a keringést, aminek pedig éppen az lenne a feladata, hogy megszabadítsa a területet a káros és felesleges anyagoktól. Ha lassú a nyirokáramlás nem képes elszállítani az összes lebontott zsírt. A sejt közötti térben visszamaradt trigliceridek nagy része visszaépül az eredeti helyére, a zsírszövetbe. Az idő előre haladtával, ha az életmódon nem változtatunk a narancsbőr fokozódik.

A hullámmasszázs kezelés tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, növeli a terület mikró cirkulációját, és akár 50-szeresére képes gyorsítani a nyirokáramlást. A hullámmasszázs az egyetlen olyan technológia, amely a cellulit kiváltó okaira hat és belülről kezeli azt.

A rendszeres hullámmasszázs kezelés mindamellett, hogy rendkívül jó hatása van az általános egészségi állapotra és mérsékli a szervezet elsavasodását, látványosan csökkenti a narancsbőrt.

Száz szónak is egy a vége… A cellulitról számos cikket lehet olvasni, amelyek többsége felsorolja a kialakulás okait is.10 ilyen ok közül 8-ra megoldást nyújt a hullámmasszázs. Érdemes lenne eljutni odáig, hogy ha narancsbőrről beszélünk, akkor elsődleges megoldásként merüljön fel a hullámmasszázs gép használata.