Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Zsírbontás otthon, egyszerűen

2013.07.21 10:11

A nők elsöprő százaléka vágyik a karcsú, feszes formákra. Lapos hasat, kerek, feszes feneket és sima combokat szeretnének. Az elmúlt években számtalan technológia jelent meg a nem kívánatos zsírpárnák eltüntetésére. Eddig kizárólag kozmetikai szalonokban volt lehetőség a profi kezeléseket igénybe venni, de végre lehetővé vált a zsírbontás otthon is!

A zsírsejtek száma fiatal gyermekkorban alakul ki, egy idő után a számuk már nem nő, csak az egyes zsírsejtek mérete változik, ami akár babszem nagyságú is lehet. A mozgásszegény életmód, a gyorsételek, a finomított élelmiszerek mind-mind a zsírsejtek növekedését segítik elő, ezért az emberek nagy százaléka rendelkezik túlsúllyal. A céljuk „megszabadulni” a zsírpárnáktól. A különböző technológiákkal végzett zsírbontás során a sejtekben lévő zsírsavak (trigliceridek) a sejtek közötti térbe távoznak, ahonnan a szervezet a természetes kiválasztási rendszeren keresztül kiüríti azokat. Számtalan kozmetikában elérhetőek a zsírbontó kezelések, mégis sokak célja, kényelmi vagy anyagi okokból, a zsírbontás otthon. Ez sem lehetetlen.

 

Zsírbontás otthon alakformáló gépekkel

Többféle alakformáló gépet lehet vásárolni, ha célunk a zsírbontás otthon. Érdemes alaposan megválasztani, hogy kitől és milyen technológiát vásárolunk, és higgyék el, itt tényleg nem érdemes az árat alárendelni a minőségnek, hiszen a nem szakember által irányított zsírbontás otthon felelősséggel jár. Válasszon megbízható forgalmazótól CE vagy orvosi CE minősítéssel rendelkező gépet. Ha számos kozmetikai szalonban használt márka otthoni verzióját választja, az már egyfajta biztosítékot jelent a megfelelő működésre.


Ultrahangos zsírbontás otthon

A CavitaLaser otthoni zsírbontó berendezés ultrahangos kavitációval dolgozik, amit a soft lipolézer bőrfeszesítő hatása egészít ki. A készüléket otthon, TV nézés közben is használhatja, akár a barátnőivel is megoszthatja, így egy kellemes baráti időtöltés keretében, együtt karcsúsodhatnak.

 


Zsírbontás otthon biocomputerrel

Az Ultratone biocomputerek olyan elektromos jeleket juttatnak el az izmok eredési és tapadási pontjaira, amit az agy küld feléjük, ha mozgásra akarja bírni őket. A berendezések specialitása, hogy a kezelések során többféle elektromos jel jut el a szervezethez, ami nemcsak az izmokra van hatással, de feszesíti a bőrt, serkenti a nyirokáramlást, bontja a zsírt. Segítségükkel a zsírbontás otthon komplex módon valósítható meg.

 

 

Fontos, hogy kiegészüljön a zsírbontás otthon is hullámmasszázzsal!

Miután sikerült a zsírsejtekből a triglicerideket felszabadítani, és azok a sejt közötti térbe kerülnek, onnan a szervezet kiválasztórendszere segítségével tudnak távozni. Amennyiben a folyamat nem működik tökéletesen, a zsírok visszaépülnek. Éppen azért nagyon fontos, hogy a zsírbontás otthon a kiválasztás serkentésével záruljon, ezt pedig hullámmasszázzsal lehet leginkább elősegíteni.

 

Jó minőségű gépekkel és nyirokmasszázs-kiegészítéssel kiváló eredménnyel zárulhat a zsírbontás otthon!