Cikkek alakformálásról, arcszépítésről és egészségmegőrzésről

Mire jó a hullámmasszázs gép?

2013.05.31 10:34

A hullámmasszázs gép tulajdonképpen egy nyomásterápiás nyirokmasszázst végez. Segítségével megelőzhetőek és enyhíthetőek a végtagok vérkeringési és nyirokáramlási zavaraival összefüggő fájdalmai. A kezelések elérhetőek bizonyos kozmetikai szalonokban, masszőröknél és egészségközpontokban, de létezik otthon használható hullámmasszázs gép is.

 

A hullámmasszázs gép működése

A hullámmasszázs gép speciális applikátorai a lábakra és karokra (valamint szükség esetén a törzsre) kerülnek. A hullámmasszázs gép az applikátor légkamráit a beállított programnak megfelelően felfújja és leereszti. A felfúvódó légkamrák precíz masszázshatást idéznek elő, megfelelő nyomásértéket biztosítva. Ez a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható. A hullámmasszázs gép által nyújtott kezelés hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul. Ez pedig rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A megjavult anyagcsere folyamatok és a hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez, a vénás keringés megélénküléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához a szervezetben.

 

Hullámmasszázs gép található egyes nyiroködéma központokban valamint egyes kozmetikákban. Ha nincs kedve vagy lehetősége eljárni a kezelésekre, ne csüggedjen, a DoctorLife hullámmasszázs gép otthoni verziói teljeskörű masszázsélményt és hatékonyságot biztosítanak. Használja őket az orvosi instrukciókat betartva otthona kényelmében, akár TV nézés közben is, és élvezze, amint hullámmasszázs gép által végzett kellemes kezelés során végtagjai érezhetően megkönnyebbülnek.