Kiegészítő Termékek

Nézet:
Sorrend:

Nézze meg figyelmesen, hogy a saját Ultratone Futura készülékéhez melyik programkazetták vannak már meg! A teljes arc és testkezeléshez is vásárolhat még kiegészítő kazettákat, amit a csomag nem tartalmaz. Ennél a terméknél a férfi kazetták közül választhat.

13 970 Ft
Ultratone Futura Női Programkazetták

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 

A Sebészeti beavatkozás-mentes Arcemelő programok, amelyeket az Ultratone Arcápoló Termékekkel együtt történő használatra terveztek, olyan természetes, látványos és hosszantartó arcemelést és fiatalítást hoz létre, amely mind az arcizmokon, mind az arcbőrön érvényesíti hatását.

 

Nézze meg figyelmesen, hogy a saját Ultratone Futura készülékéhez melyik programkazetták vannak már meg! A teljes arc és testkezeléshez is vásárolhat még kiegészítő kazettákat, amit a csomag nem tartalmaz.

13 970 Ft
Ultratone Futura Női Programkazetták

Legtöbb golfozónak elfoglalt és megerőltető életstílusa van, amely gyakran nem enged meg sok felkészülést az első játszma előtt. Többnyire ülő életmódot folytatnak, ülnek utazás, értekezletek közben illetve íróasztal előtt. Most az Ultratone Futura Power Golf Kazettával testünket fitté tehetjük a golfozáshoz, miközben egyszerűen csak ülünk és pihenünk, olvasunk vagy végezzük normál munkánkat.

 

Sorrend: