P7 - Alakformálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P7 - Alakformálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P7 - Alakformálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.) Hasformálás: 30 perc

Ennek célja harcolni a kidudorodó pocak ellen, ami a férfiak esetében lassú anyagcsere és ülő életmód csalhatatlan jele. A széles impulzusok áthatolnak a felületi zsír és izomrétegeken és stimulálják a mély hasi izmokat, amelyek azután behúzzák a hasat és anyagcsere sebesség növekedést indítanak.

 

b.)   Szilárdítás: 30 perc

 Ez a program újraformálja és megerősíti a testet azáltal, hogy szilárd izmokká alakításához szükséges teljes jelszekvencia sorozatot bocsát ki a petyhüdt, húsos területek megszüntetésére. Ez az ideális napi karbantartó program. Miközben Ön pihen, a Szilárdító Program formában tartja.

 

c.)   Erősítés: 30 perc

Amikor nagyon kevés az idő, ez a legjobb program, amely az egész testet karcsún, tónusban és felkészülten tartja mind az üzleti élet sokat követelő világa, mind a sporttevékenység élvezetei számára. A lágy de koncentrált program az izmokat fitten és akcióra készen tartja.

 

d.)   Testtartás férfiaknak:  20 perc

Ez a program, amelyet arra terveztek, hogy a törzsi terület lassú, tartó izmait célozza meg, kiegyenesíti a vállakat és a hát alsó részét és visszabillenti a medencét a helyére a testtartás újra beállítása és a test ruganyosan, helyesen és kiegyensúlyozottan tartása céljából.

Adatok
Márka
Ultratone