P8 - Kondícionálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P8 - Kondícionálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P8 - Kondícionálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Ultragyors méret csökkentés: 45 perc

Ez a program úgy van kialakítva, hogy a túlzott evés és ivás miatt valamint a testmozgás hiánya következtében megnövekedett deréktáji és hasi területet célozza meg. A nagysebességű erőteljes impulzusok kiöblítik a méreganyag lerakódásokat és gyorsan behúzzák az izmokat gyors méretcsökkenési eredmények elérése céljából.

 

b.)   Zsír-Izommá alakítás: 30 perc

Ez a program, amely a németországi Wellness Egészségügyi és Fitness Intézet által végzett tanulmányokon alapul, maximalizálja a diétás eredményeket azáltal, hogy tovább gyorsítja az anyagcserét és garantálja, hogy a súlyveszteséget izomrost méret növekedés kísérje. Ahogy csökken a súlyunk, a testünk fittebb és szilárdabb lesz ezzel az intenzív nagyfrekvenciás programmal.

 

c.)   Mélyizom tónusfokozás: 20 perc

Ez az a program, amelyet azokon az alapizmokon végzett tanulmányokból fejlesztettek ki, amelyeket nehéz megtornáztatni, de a test szilárdítása és alakítása szempontjából alapvetőek. Magas és alacsony frekvenciákat, speciális Futura Plus tappancs elrendezéseket és széles impulzusokat használ annak biztosítása céljából, hogy a Futura Plus jel maximálisan behatoljon az alapizmok megfelelő rétegeibe.

 

d.)   Mellizom erősítés: 30 perc

Ez a program, amelyet a lassuló anyagcsere és a mozgáshiány eredményeképpen megereszkedő mellizmokhoz lett kifejlesztve, megerősíti és megemeli a lógó mellizmokat, megnöveli a véráramot és segít kiöblíteni a zsíros lerakódásokat. Diétával és a teljes testre ható Mélyizom Tónusfokozó Programmal együtt használva teljes fittségi és egészségi állapotot biztosít.

Adatok
Márka
Ultratone