P9 - Izom kidolgozás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P9 - Izom kidolgozás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P9 - Izom kidolgozás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Body Building: 30 perc

Az orosz atléták tömegizmainak növelésére használt híres Kotz edzőprogram alapján működő intenzív és erőteljes nagyfrekvenciás stimuláció teljesen megfeszíti az izmokat maximális erővel. Rövid bemelegítési időt intenzív összehúzódási ciklusok követnek. Az izmok könnyű súlyokkal való ellen terhelése javasolt a maximális hatékonyság érdekében. A program lelazítási ciklussal zárul.

 

b.)   Mellizmok: 20 perc

Ez a változatos összehúzódási és frekvencia rotációs program, amelyet az orosz stimulációs programból adaptáltak, felpumpálja az izmokat teljes intenzitással sima, de teljesen kényelmes és kontrollált módon. Helyi izomterhelést használ a mellizom edzés optimalizálása és gyors, mégis biztonságos eredményeinek elérése céljából.

 

c.)   Vádli: 30 perc

Ez a program, amely a világhírű kanadai edző, Charlie Francis által végzett kutatásokat követi, a vádli stimulálása, edzése és fejlesztése céljából készült annak érdekében, hogy fáradtságálló lábizmokat eredményezzen. Lehetővé teszik egy elfoglalt ember számára, hogy biztonsággal és energiával vegyen részt futásban és egyéb sport tevékenységekben.

 

d.)   Négyfejű izmok: 30 perc

Ez a program azon izomcsoportokkal való foglalkozásra lett kifejlesztve, amelyek leginkább hajlamosak rendszeres tornáztatás hiányában, illetve lábsérülés következtében gátolt normál mozgás esetén sorvadásra. A gyengéd bemelegítést követő optimális intenzitású edzés újraneveli és felépíti a négyfejű izmot a teljes mozgástartomány visszaállítása és a teljesítmény és erő növelése céljából.

Adatok
Márka
Ultratone