P6 - Öregedés elleni arckezelés nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P6 - Öregedés elleni arckezelés nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P6 - Öregedés elleni arckezelés nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Finom ránc csökkentés: 20 perc

A Futura Plus Finom Ránc Csökkentő Program, amely a speciális Ultratone Mikro-áramot kombinálja gyengéd izom stimulációval. Gondozva a bőrben lévő természetes kollagént és elasztint, egyesül az Ultralift Gélben lévő mikro tápanyagokkal az arc vonalainak kisimítása és a ráncok csökkentése céljából. 6 héten át mindennap használva kitűnő eredményeket és egészségesen ragyogó szép bőrt fogunk kapni.

 

b.)   Bőr és izom visszafiatalítás: 30 perc

A Futura Plus szövetregeneráló kódot használva az izmokhoz, valamint egy gyengéd nagyfrekvenciás bőrstimulációs impulzust alkalmazva a Futura Bőr és Izom Visszafiatalító Program segít visszafiatalítani a bőrt, a kötőszövetet és valamennyi izomréteget. Az összehúzódások és impulzusok sorrendje egy újranevelő mintát biztosít az öregedő bőr és izmok fiatalos feszességének és szilárdságának visszaállítása céljából. A Futura Plus Finom Ránc Csökkentő Programmal kombinációban használva hosszantartó eredményeket biztosít.

 

c.)   Rosacea Kezelés: 30 perc

Sok finom és világosbőrű nő szenved Rosacea-tól, ami gyakran kölcsönöz az orcának, orrnak és állnak piros és mérges külsőt. A Futura Plus Rosacea Kezelő Program speciális nagyfrekvenciás impulzusokat használ a Dermarose Gél hűtő és nyugtató hatóanyagainak aktivizálása céljából. A selymesen sima gél siklik a bőrön, véd és gyógyít, miközben a gyengéd Futura Plus jel energiával tölti fel és bejuttatja a hatóanyagokat a szövetrétegekbe, megemelve és tonizálva az izmokat. Ha a Dermarose Krémet utána naponta használjuk, az állapotunk fokozatos javulását fogjuk tapasztalni és bőrünk  sima, egyenletes és fiatalos kinézetű lesz.

 

d.)   Arc nyirokmasszázs: 15 perc

A Futura Plus Nyirokmasszázs Program gyengéd masszírozása segít sima és tiszta arcszínt biztosítani valamint eltávolítani a mérgező anyagokat és szennyeződéseket a bőrből. A Futura Plus Nyirokleszívó Program, amely ideális kezelés puffadt szemek és megereszkedett orcák kezelésére is, frissességet és ragyogást ad a sápadt bőrnek, amelynek a keringése és nyiroktevékenysége gyenge.

Adatok
Márka
Ultratone