EunSung V-Roll bőrfeszesítő és izommasszírozó készülék

EunSung V-Roll bőrfeszesítő és izommasszírozó készülék
EunSung V-Roll bőrfeszesítő és izommasszírozó készülék
Raktáron
99 700 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

EunSung logo

 

Az EunSung V-Roll rendszer az Ön mindennapos társa lesz az arcbőr megereszkedésének megelőzésében és a visszafeszesítésben!
A készülék a professzionális kozmetikákban alkalmazott Y-lifting kezelőfejekből továbbfejlesztett Lift-Roll technológiát tartalmazza. Ez a kis görgőkkel ellátott kezelőfej fokozza a bőr rugalmasságát, lifting-hatású, továbbá az általa kibocsátott középfrekvenciás áram ellazítja, relaxálja az izmokat, elősegíti a bőrt és az idegeket tápláló mikrocirkulációt, és fokozza a salakanyagok kiürülését is.

Kellemes, masszázsszerű kezelésérzetet nyújt, amelyet imádni fog!

Praktikus méretű, hordozható, életkortól függetlenül, gyakorlatilag bárkinél eredményesen alkalmazható. A berendezés elősegíti speciális, vízbázisú hatóanyagok bejuttatását is, ezáltal még látványosabb bőrfeszesítő eredményeket érhet el!

Széleskörű felhasználhatósága, kiváló minősége, igényes, ízléses külseje miatt minden magára odafigyelő Nő eszköztárában ott a helye!

 

Felhasználási területek: arclifting, bőrlazaság miatt kialakuló toka csökkentése, bőrfeszesítés, petyüdt bőr kialakulásának megelőzése, izomlazítás, mikrocirkuláció javítása, salakanyagok kiürülésének fokozása, vízbázisú hatóanyagok bevitelének elősegítése.

Kategória: Arcfeszesítés | Arcfiatalítás | Ránctalanítás | Arcizom stimuláció | Arc mikrokeringés fokozás | Bőrregenerálás | Felületi hatóanyag bejuttatás | Arcmasszázs

Gyártó:

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 


Érdeklődjön szakértő kollégánktól!

Ha további részleteket szeretne megtudni a termékek működéséről, eredményességéről, használatáról, úgy hívja kollégánkat:


Baracsi Hajnalka

BARACSI HAJNALKA
kozmetikus, terméktanácsadó
Telefonszám: +36 1 265 5223
Elérhetőség: hétfő - péntek, 9:00 - 17:00

 


Fokozza az arckezelések látványos eredményeit!

ClinicCare professzionális kozmetikumok logo

Arckezelő berendezéseink mellé a svéd ClinicCare termékeket ajánljuk, amelyek kiskereskedelmi forgalomban kizárólag kozmetikusoknál érhetők el!
Tudta Ön, hogy a ClinicCare Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikai márkája?
Az idei év első 8 hónapjában összesen 161 klinikával és kozmetikával bővült a ClinicCare-t használó orvos-esztétikai és kozmetikai szakemberek egyre népesebb köre! A márka a töretlen és egyre növekvő népszerűségét látványos eredményességének köszönheti!

A ClinicCare termékekről további információért és a készítmények elérhetőségéről érdeklődjön a kozmetikusánál!


Márka
EunSung V-Roll
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Elérhetőség
hétfő - péntek: 9:00 - 17:00
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

EunSung V-Roll készülékEunSung V-Roll bőrfeszesítő készülék

Az EunSung gyártó és az EunSung márkával fémjelzett kozmetikai berendezések jól ismertek  kozmetikus szakmai körökben Magyarországon és a világ számos más országában is. Az EunSung valódi aspirációs márka a szépségiparban. Jelzi, hogy a berendezés tulajdonosa elkötelezett az igényesség, a minőség és a kiváló eredményesség értékei iránt.

 

Az EunSung V-Roll készüléket a Lift-Roll technológiával szerelésték fel, amely a kozmetikákban elterjedt Y-kezelőfej továbbfejlesztése. 20 évnyi termékfejlesztés és K+F tevékenység eredménye kristályosodott ki ebben a személyes használatra kialakított készülékben. Egy csúcskategóriás arckezelő rendszert foghat a kezébe a felhasználó, amely az átlagosat messze felülmúló masszázstechnológiával rendkívüli eredmények elérésére hivatott.

 

Előnyök:

 • 20 éves K+F tevékenységből kikristályosodott technológiai megoldás
 • rendkívüli eredmények, nagyon kellemes kezelésérzet
 • otthoni használatra kialakított berendezés, kis forgalom esetén alkalmas lehet akár professzionális felhasználásra is
 • minden korosztály számára ajánlott bőrtípustól függetlenül
 • bőrfeszesítő és izomlazító megoldás
 • alkalmas vízbázisú hatóanyagok bevitelének elősegítésére
 • ergonomikus kialakítású, kényelmes fogású kezelőfej
 • gyors és egyszerű használat
 • könnyen mozgatható, hordozható kiszerelés

 

Alkalmazási lehetőségek:

 • arclifting
 • bőrlazaság miatt kialakuló toka csökkentése
 • bőrfeszesítés
 • petyüdt bőr kialakulásának megelőzése
 • izomlazítás
 • mikrocirkuláció javítása
 • salakanyagok kiürülésének fokozása
 • vízbázisú hatóanyagok bevitelének elősegítése

 

Kezelési területek:

V-Roll kezelési területek

 

 

Figyelem! Ez a termék otthoni felhasználásra készült!

Nem áll módunkban fogyasztói jótállást biztosítani, amennyiben a terméket megvásárló természetes személy nem végső felhasználásra vásárolta, hanem például kölcsönzési céllal vagy egyéb, professzionális céllal üzemelteti.

Amennyiben professzionális célú felhasználásra szeretné a terméket megvásárolni, érdeklődjön a professzionális termékekre vonatkozó jótállási feltételekről kollégánktól.

Adatok
Márka
EunSung
A V-Roll technológiája

Lift-roll technológia - lifting alacsony frekvenciás árammal

V-Roll hatásaiA Lift-Roll technológia a korábbi Y-alakú lifting továbbfejlesztése. A kezelőfejet 360°-ban forgatható görgőkkel szerelte fel a gyártó, amelyek fokozzák a kezelés eredményességét, és jelentősen kellemesebbé teszik a kezelésérzetet. 

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás (1kHz-es) elektromos mikroáram segítségével. Az arckezelő és alakformáló szakmában közismert, hogy a mikroáram által stimulált izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs-hatást vált ki a kezelt területen. A középfrekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A görgők által kellemesebbé tett masszázs pedig nyugtatja az idegeket és segíti a vérkeringést.

Lift-Roll technológia

VIDEÓK

TERMÉKJELLEMZŐK
TerméknévV-Roll
Frekvencia1 Khz
Akkumulátor3,7V, 500mAh Lítium-polimer
Töltőáram500mA (±10%)
Használati idő (teljes töltöttséggel)120 perc (folyamatos használattal)
Méret (Szé x Mé x Ma mm)52,3 x 157,5 x 44,5
Súly 150g