EunSung MagicPot arc- és testkezelő rendszer

EunSung MagicPot arc- és testkezelő rendszer
EunSung MagicPot arc- és testkezelő rendszer
Raktáron
1 638 300 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

EunSung logo

 

Az EunSung MagicPot otthoni rendszerrel látványos átalakulást érhet el mind az alakformálásban, mind az arcfiatalítás tekintetében!

A berendezést három, különböző méretű kezelőfejjel szerelte fel a gyártó a kezelendő testfelületekhez optimalizálva.

A kezelőfejek mindegyike a professzionális arckezelő és alakformáló specialisták által jól ismert, és kimagasló eredményességük miatt széles körben alkalmazott rádiófrekvencia és vákuum technológiáit tartalmazza kiegészítve a hatást fokozó LED technológiákkal.

A nagynevű gyártók általánosságban a fejlett technológiákat kombináltan tartalmazó arc- és testkezelő eszközök használatát 18 év felettiek számára ajánlják. 18 év felett életkortól és nemtől függetlenül alkalmazható.

Az EunSung MagicPot készülék rendszeres használata segít Önnek elérni a vágyott karcsúságot és a fiatalos, feszes bőrt!

 

Felhasználási területek: alakformálás, karcsúsítás, méretcsökkentés, zsírbontás, narancsbőr kezelése, salaktalanítás, arclifting, bőrfeszesítés, ránccsökkentés, kollagén termelődés stimulálása, fiatalosabb arcbőr.

Kategória: Arcfeszesítés | Arcfiatalítás | Ránctalanítás | Arc mikrokeringés fokozás | Arcmasszázs | Karcsúsítás | Alakformálás | Cellulit kezelés | Stria kezelés | Zsírbontás | Feszesítés | Nyirokkeringés (lymph ödéma) | Masszázs

Gyártó:

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 


Érdeklődjön szakértő kollégánktól!

Ha segítségre van szüksége a termék kiválasztásánál, további részleteket szeretne megtudni a termékek működéséről, eredményességéről, használatáról, úgy hívja kollégánkat:


Székely Lajos

SZÉKELY LAJOS
gyógymasszőr, terméktanácsadó
Telefonszám: +36 1 265 5228
Elérhetőség: hétfő - péntek, 9:00 - 17:00

 


Fokozza az arckezelések látványos eredményeit!

ClinicCare professzionális kozmetikumok logo

Arckezelő berendezéseink mellé a svéd ClinicCare termékeket ajánljuk, amelyek kiskereskedelmi forgalomban kizárólag kozmetikusoknál érhetők el!
Tudta Ön, hogy a ClinicCare Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikai márkája?
Az idei év első 8 hónapjában összesen 161 klinikával és kozmetikával bővült a ClinicCare-t használó orvos-esztétikai és kozmetikai szakemberek egyre népesebb köre! A márka a töretlen és egyre növekvő népszerűségét látványos eredményességének köszönheti!

A ClinicCare termékekről további információért és a készítmények elérhetőségéről érdeklődjön a kozmetikusánál!


Márka
EunSung MagicPot
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5228
Elérhetőség
hétfő - péntek: 9:00 - 17:00
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

EunSung MagicPot készülékEunSung MagicPot

Az EunSung gyártó és az EunSung márkával fémjelzett kozmetikai berendezések jól ismertek a kozmetikus szakmai körökben Magyarországon és a világ számos más országában is. Az EunSung valódi aspirációs márka a szépségiparban. Jelzi, hogy a berendezés tulajdonosa elkötelezett az igényesség, a minőség és a kiváló eredményesség értékei mellett.

Az EunSung MagicPot készülék egyesíti magában azokat a technológiai megoldásokat, amelyek az eredményes alakformálást és a látványos arcfiatalító kezeléseket biztosítják.

A sikeres alakformáló szakemberek jól tudják, hogy az alakformálás nem egyenlő önmagában a zsírbontással. A zsírsejtek kezelésén túl a sikerhez társulnia kell a bőr és kötőszövet feszesítésének, illetve a szabaddá váló zsírsavak természetes kiürülését elősegítő eljárásnak is. Ezért a professzionális gyártók a kezelőfejekben kombinálják a technológiákat, megsokszorozva ezzel az eredményességet! A rádiófrekvencia, a vákuum és a LED technológiák ötvözése valódi alakformálást tesz lehetővé, elősegítve a feszesítést és a felszabaduló zsír kiürülését is.

Arckezelések területén a rádiófrekvencia szelektív melegítő hatására a kollagénrostok összehúzódnak, amely azonnali bőrfeszesítést eredményez. Az eredményességet fokozza a vákuum és a LED technológia. Hosszabb távon a kezelés serkenti az új kollagénrostok képződését, amely face-lifting és ránccsökkentő hatású.

A készülékhez gyári rádiófrekvenciás kontakt-folyadék használata ajánlott.

 

Előnyök:

 • arc- és testkezelésére egyaránt alkalmas megoldás
 • kombinált, többféle technológiát tartalmazó kezelőfejekkel felszerelt
 • valódi alakformáló rendszer: zsírcsökkentésen túl bőrfeszesítésre, karcsúsításra is alkalmas
 • arckezelésben stimulálja a kollagéntermelődést, így ránccsökkentés és face-lifting hatás érhető el a segítségével
 • otthoni használatra kialakított berendezés, kis forgalom esetén alkalmas lehet akár professzionális felhasználásra is
 • bőrtípustól függetlenül használhatják férfiak és nők is
  (a gyártók ajánlása, hogy 18 év feletti személyek esetében alkalmazzák)
 • ergonomikus kialakítású, kényelmes fogású kezelőfejek
 • könnyen kezelhető, egyszerű vezérlőfelület
 • hordozható kiszerelésű

 

Alkalmazási lehetőségek:

 • alakformálás
 • karcsúsítás
 • méretcsökkentés
 • zsírbontás
 • narancsbőr kezelése
 • salakanyagok kiürülésének fokozása
 • arclifting
 • bőrfeszesítés
 • ránccsökkentés
 • a bőr feszességét növelő kollagénrostok termelődésének stimulálása
 • fiatalosabb arcbőr

 

Kezelési területek:

MagicPot kezelési területek

 

 

Figyelem! Ez a termék otthoni felhasználásra készült!

Nem áll módunkban fogyasztói jótállást biztosítani, amennyiben a terméket megvásárló természetes személy nem végső felhasználásra vásárolta, hanem például kölcsönzési céllal vagy egyéb, professzionális céllal üzemelteti.

Amennyiben professzionális célú felhasználásra szeretné a terméket megvásárolni, érdeklődjön a professzionális termékekre vonatkozó jótállási feltételekről kollégánktól.

A MagicPot technológiái

Multipoláris Rádiófrekvencia (RF) és Vákuum

 

Rádiófrekvencia hullámhosszokAz újgenerációs multipoláris rádiófrekvencia fájdalommentesen juttat energiát a bőr mélyebben elhelyezkedő rétegeibe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe, ezúton fokozva a sejtek anyagcseréjét.

 

Az energia célzott bejuttatása növeli a kezelések hatékonyságát és  eredményességét. Így az eredmények jól mérhetően jelentkeznek a narancsbőr kezelésében, az alakformálásban, valamint a bőr feszességéért felelős kollagén és az elasztin termelődésének fokozásában.

 

 

 

A kiegészítő technológiaként jelenlévő vákuum serkenti a kezelt területen a  mikrokeringést, valamint mechanikus masszázst is nyújt a bőr számára. A zsírbontó kezelések során a vákuum megemeli a bőrt és a zsírszövetet a kezelőfej belsejében, ezáltal a rádiófrekvenciás energia még mélyebben képes hatni.

 

LED fényterápiák

 

LED színtartományokA kezelőfejek mindegyike tartalmaz kiegészítő LED fényterápiát. A nagy méretű testkezelőfej és a közepes méretű kezelőfej 630 nanométeres hullámhosszú vörös fénye jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére.
A kis méretű arckezelőfej 430 nanométeres kék fénye a bőrproblémák kezelésében segít, egyúttal bőrfertőtlenítésben is alkalmazzák.

Body LiposlimCare™

 

A LiposlimCare™ rendszer eredményes karcsúsító kezeléseket biztosít a fejlett rádiófrekvencia, a vákuum és a LED technológiák kombinálásával. A nagy és közepes kezelőfejekbe épített Integrált technológiai megoldások™ alkalmazásával jelentősen növelhető a kezelések hatékonysága. Az eredmények rövid időn belül láthatóvá válnak a kezelt területen. Alakformálásra, zsírbontásra, narancsbőr kezelésére, körfogat csökkentésre és bőrfeszesítésre kiváló!

EunSung MagicPot LiposlimCare

Facial PowerLifting™

 

A PowerLifting™ a MagicPot speciális arcemelő rendszere, amely ötvözi a rádiófrekvencia, a vákuum és a LED technológiák hatásait. A közepes és kis kezelőfejjel látványos eredményeket érhet el az arcon, a nyakon és a tokán. Használja arcfiatalításra, bőrfeszesítésre, ránccsökkentésre és kollagén termelődés stimulálására!

EunSung MagicPot PowerLifting

VIDEÓK

TERMÉKJELLEMZŐK
Terméknév MagicPot
Rádiófrekvencia 0,8 Mhz, multipoláris
Vákuum maximum 250 mmHg
LED 630 nm // 430 nm
Méret (Szé x Mé x Ma mm) 291 x 270 x 282 mm
Súly 6 Kg