ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra

ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
ULTRATONE Facial Plus biostimulációs berendezés arcfiatalításra
Raktáron
99 695 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ultratone logo

 

Az Ultratone Facial Plus egy csodálatos hatású készülék az arc kezelésére, arcfiatalításra.
Az Ultratone készülékek egyedülálló módon, az agy által a központi idegrendszeren keresztül kibocsátott bioelektromos jelformák sorozatát alkalmazzák lenyűgöző kezelési eredmények eléréséért.

A Facial Plus berendezést kifejezetten az arc kezeléséhez, az arcbőr feszesítéséhez, ránctalanításhoz és a mikrokeringés stimulálásához fejlesztette ki az angol Ultratone gyártó!

Az Ultratone egyedülállóan kellemes, testazonos kezelésérzetet nyújt, amely unikum a biostimulációs berendezés márkák között!

Praktikus méretű, hordozható, életkortól függetlenül, gyakorlatilag bárkinél eredményesen alkalmazható. A berendezéshez kaphatók speciális hidratáló és lifting hatású hatóanyagok. A kezelés elősegíti ezek bejuttatását, ezáltal még látványosabb bőrfeszesítő eredményeket érhet el!

Az Ultratone Facial Plus rendszeres használátával, és az Ultratone  biostimuláció technológiájával Ön drasztikus beavatkozások nélkül, biztonságos és egészséges módon érhet el természetes faceliftinget, csökkentheti a nem kívánt petyhüdtséget!

 

Felhasználási területek: bőrfeszesítés, ránccsökkentés, egészséges bőrtónus helyreállítása a homlokon; ráncsökkentés, feszesítés a szem körüli és alatti érzékeny területeken; az orca körüli petyüdt arcizmok megemelése, kisimítása; orca, orr és a felső ajak körüli finom ráncok csökkentése; arc tónusának javítása a szubkután szövetek és a mikrokeringés stimulálásával; állkapocs és áll alatti területeken, valamint a nyakon  bőrfeszesítés és a bőr kisimítása.

Kategória: Arcfeszesítés | Arcfiatalítás | Ránctalanítás | Arcizom stimuláció | Arc mikrokeringés fokozás | Bőrregenerálás | Biostimuláció | Felületi hatóanyag bejuttatás | Mély hidratálás | Arcmasszázs

Gyártó:

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 


Érdeklődjön szakértő kollégánktól!

Ha segítségre van szüksége a termék kiválasztásánál, további részleteket szeretne megtudni a termékek működéséről, eredményességéről, használatáról, úgy hívja kollégánkat:


Baracsi Hajnalka

BARACSI HAJNALKA
kozmetikus, terméktanácsadó
Telefonszám: +36 1 265 5223
Elérhetőség: hétfő - péntek, 9:00 - 17:00

 


Fokozza az arckezelések látványos eredményeit!

ClinicCare professzionális kozmetikumok logo

Arckezelő berendezéseink mellé a svéd ClinicCare termékeket ajánljuk, amelyek kiskereskedelmi forgalomban kizárólag kozmetikusoknál érhetők el!
Tudta Ön, hogy a ClinicCare Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikai márkája?
Az idei év első 8 hónapjában összesen 161 klinikával és kozmetikával bővült a ClinicCare-t használó orvos-esztétikai és kozmetikai szakemberek egyre népesebb köre! A márka a töretlen és egyre növekvő népszerűségét látványos eredményességének köszönheti!

A ClinicCare termékekről további információért és a készítmények elérhetőségéről érdeklődjön a kozmetikusánál!


 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Elérhetőség
hétfő - péntek: 9:00 - 17:00
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Ultratone Facial Plus készülékUltratone Facial Plus készülék

Az angol ULTRATONE a világ egyik vezető gyártója a professzionális nem-sebészeti eljárások és a biostimuláció területén. 50 év tudományos kutatási és gyógyászati ismeretanyagával bizonyítottan az Ultratone Fejlesztési csapata rendelkezik a világon a legnagyobb tapasztalattal csúcstechnológiás biostimulációs berendezések létrehozásában.

Az ULTRATONE termékcsalád minden tagja egy átfogó innovációs projekt eredményeként születik, amelyben kutatók, orvosok és bioneurológusok – élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem tudósaival – vesznek részt a gyártó koordinálásával. A termékfejlesztésben résztvevő szakemberek folyamatosan konzultálnak a világ vezető klinikáival, orvosi és rehabilitációs intézeteivel, wellness és spa központjaival valamint a felhasználókkal. A termékek tudása, megbízhatósága, jól átgondolt felépítése éppen ezért a legbriliánsabb elmék fejlesztő munkájának, több mint 50 év gyártói tapasztalatának, több mint nyolcmillió elkészített berendezésnek és elégedett felhasználónak köszönhető.

 

Az Ultratone Facial Plus kompakt készülékébe a biostimuláció technológiájának legtapasztalatabb gyártója sűrítette bele az arcfiatalítás, arcfeszesítés és ránctalanítás tudományának 50 évnyi tudását. Az ULTRATONE készülékek eredményességük és testazonos kezelési érzetük okán közkedveltek a használóik körében.

 

Előnyök:

 • 50 évnyi tudományos kutatásra és orvosi ismeretanyagra alapozva kifejlesztett készülék
 • kiváló eredmények drasztikus beavatkozások nélkül, biztonságos és egészséges módon
 • testazonos, kellemes kezelésérzet
 • otthoni használatra kialakított berendezés
 • minden korosztály számára ajánlott bőrtípustól függetlenül
 • természetes facelifting és bőrfeszesítő megoldás
 • kompakt, hordozható méretű kialakítás
 • négyféle arckezelő program
 • csinos, kompakt hordtáska tükörrel
 • tömör és információgazdag, magyar nyelvű felhasználói kézikönyv ábrákkal
 • fokozható hatóanyagokkal a kezelések eredményessége (hydratone nedvesség-fokozó és lifting gél, valamint ADN mélynedvesség infúziós krém segítségével)

Alkalmazási lehetőségek:

 • bőrfeszesítés, ránccsökkentés, egészséges bőrtónus helyreállítása a homlokon
 • ráncsökkentés, feszesítés a szem körüli és alatti érzékeny területeken
 • az orca körüli petyüdt arcizmok megemelése, kisimítása
 • orca, orr és a felső ajak körüli finom ráncok csökkentése
 • arc tónusának javítása a szubkután szövetek és a mikrokeringés stimulálásával
 • állkapocs és áll alatti területeken, valamint a nyakon  bőrfeszesítés és a bőr kisimítása

 

Figyelem! Ez a termék otthoni felhasználásra készült!

Nem áll módunkban fogyasztói jótállást biztosítani, amennyiben a terméket megvásárló természetes személy nem végső felhasználásra vásárolta, hanem például kölcsönzési céllal vagy egyéb, professzionális céllal üzemelteti.

Amennyiben professzionális célú felhasználásra szeretné a terméket megvásárolni, érdeklődjön a professzionális termékekre vonatkozó jótállási feltételekről kollégánktól.

NÉGYFÉLE OPTIMALIZÁLT PROGRAM AZ ARC MEGFIATALÍTÁSHOZ:
 

1.) Mikroáramú program

Ez a program bejuttatja az Ultratone hidratáló és emelő hatású hatóanyagait a mélyebb szövetrétegekbe, egyúttal csökkenti és kisimítja a finom ráncokat. A speciális Ultratone mikroáram az új bőrsejtek kifejlődésének nagymértékű felgyorsításával megnöveli a fiatal bőrsejtek arányát, ezzel egy hosszútávú arcfiatalítást indít el. Fokozza a természetes kollagén és elasztin termelését, aminek nagy jelentőségük van az arcszövetek tartóstruktúráit illetően.


2.) Sebészeti beavatkozás mentes facelifting és tónusfokozás

Az egyes szövetrétegekre ható, váltakozó beállításokat felhasználó izomstimuláló jelcsomagok gyengéden tornáztatják a felületi, a közepes és a mély arcizmokat. Ennek a felszínen vérbőség fokozó, oxigén ellátottság javító és ráncelsimító hatása van, míg a közepes és mély rétegek váltakozó stimulációja helyreállítja az arc tartásáért felelős izmok tónusát, hosszú távon visszaállítva az arckaraktert.


3.) Arcnyirokmasszázs és salakanyag eltávolítás

A mozgásszegény életmód, a nem megfelelő táplálkozás és folyadék bevitel, a dohányzás, a stressz, a környezeti ártalmak, stb. azzal járnak, hogy a szervezet képtelen eltávolítani a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat, amik tönkreteszik a tartóstruktúrákat, petyhüdt bőrhöz, ráncosodáshoz és rossz arcszínhez vezetnek. Ez a speciális Ultratone Facial Plus program helyreállítja a bőr egyensúlyát, kitisztítja a nyirokrendszert, eltávolítja a salakanyagokat, csökkenti a folyadék visszatartást és a puffadtságot. Hatására javul a bőr szerkezete és a bőrkép, arcszíne friss és tiszta lesz.


4.) Öregedés elleni és eredmény fenntartó kezelés

Amint az előző két programmal kellő eredményeket értünk el, az eredmények megtartása és továbbfokozása érdekében használjuk ezt a programot! Az egymást váltó impulzusok egyesítik az izomtónus fokozást és faceliftinget a nyirokmasszázzsal, salakanyag eltávolítással és bőr visszafiatalítással egy fiatalabb és egészségesebb megjelenésű arc érdekében.

 

Alkalmazás

A kis méretű kézi berendezés kezelése rendkívül egyszerű. A készülék ezüst érintő gömböcskéit egyszerűen a megfelelő motorikus izompontokra kell helyezni az arcon egymás után, a felhasználói kézikönyv ábráit követve. A kezelés erőssége az intenzitás-szabályozóval állítható be. A kiválasztott programnak megfelelően különböző hullámforma beállításokat változtató jelcsomagok jutnak a kezelt területekre, finoman tornáztatva a kis, finom arcizmokat, visszaadva azok tónusát. A kis impulzusáramú és kellemes kezelésérzetű speciális Ultratone Ultrawave® jel alkalmazása komplex arcemelő és fiatalító rendszerként működik. Ennek célja a bőr és a teljes kötőszövet rétegeinek fiatalítása, az arcizmok tónusának helyreállítása, a kollagén és elasztin termelés fokozása, a bőrsejtek megújulásának gyorsítására, a salakanyagok eltávolítása, a vérkeringés fokozására és a petyhüdt, laza bőr feszességének javítása.

 

Töltse le prospektusunkat az Ultratone otthoni készülékeiről. Kattintson ide >>>

 

Az ULTRATONE technológiája

Ultratone technológia – szabadalmaztatott elektromos impulzusok

Az ULTRATONE technológiája 50 év tudományos kutatása során felfedezett, finoman kidolgozott és szabadalmaztatott jelformákkal dolgozik. Az emberi genetikai kódok megfejtéséhez hasonlóan több évtizede neurológus kutatók ezrei dolgoznak az emberi agy vezérlőjeleinek megfejtésén. A Trofikus kód a test ABC-je, a központi idegrendszer bio-elektromos kommunikációs kódjait jelenti a szervezet különböző rendszereivel. Ezekkel a jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk például a sejtszintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a salakanyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin struktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és ellenálló képesség fokozására, és még sorolhatnánk.

Az Ultratone® gyakorlatában ezek a szabadalmaztatott Trofikus impulzusok a test és arc különböző területeinek kezelését ellátó fő aktiváló impulzusokkal egyidőben, terület-optimalizáltan kerülnek alkalmazásra, a maximális és egyedülállóan hosszú távú eredmények elérése érdekében.

Ez már a harmadik évezred biostimulációs technológiája, egyedül a közel 50 éves múltra visszatekintő Ultratone® vállalat sajátja, amely legalább 10 évvel megelőzi saját korát. Ennek fontos eleme a Londoni Orvostudományi Egyetemmel történő több évtizedes együttműködés, mely lehetővé teszi a legfrissebb orvostudományi eredmények gyakorlatba ültetését.

TERMÉKJELLEMZŐK
Terméknév Ultratone Facial Plus
Hullámforma adatok

Csúcsfeszültség 470 Ohmon: 39 Volt

Csúcsáram 470 Ohmon: 40 mA

Max. töltés per 80 µS impulzus: <10 µC

Csúcsfeszültség, terhelés nélkül: 42 Volt

Hullámforma paraméterek:

Maximális impulzus szélesség: 400µs

Legmagasabb frekvencia: 100Hz

Elektromos jellemzők

9.0 V DC, 20mA max., csak elemes üzem

Elem típusa PP3MN1604 vagy azonos típus, alkaline ajánlott
Méret
149 x 46 x 40 mm
Súly 145g