Vásárlási feltételek

Tájékoztató az online fizetésről

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "Bankkártyás Fizetés" elnevezésű fizetési módot válasszák, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa és Mastercard Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

  

 

MasterCard SecureCode vagy Verfied by Visa bankkártyás fizetések

Az UniCredit Bank Virtuális POS szolgáltatása alkalmazza az úgynevezett 3D Secure biztonsági megoldást, amelyet a Mastercard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A 3D Secure, amely a webáruházban tranzakciót kezdeményező vásárlónak a Mastercard SecureCode és a Verified by Visa emblémákról azonosítható, maximális biztonságot ad. A vásárló ugyanis 3D Secure tranzakció esetén megadja az internetes vásárlásokhoz használandó egyedi azonosító kódját, és e tranzakciók esetén a Virtuális POS közvetlenül a kártyát kibocsátó bankkal veszi fel a kapcsolatot az engedélykéréshez.

 


Mik ezek?
A Visa és MasterCard SecureCode általi ellenőrzés egy új online biztonsági szolgáltatás Visa és MasterCard kártyatulajdonosok számára.

Milyen rendkívüli biztonságot nyújtanak?
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy hitelkártyájához egy további jelszót regisztráljon. Ezáltal könnyebben megelőzheti hitelkártyája engedély nélküli használatát, ami azt jelenti, hogy biztonságosabban, aggodalmak nélkül vásárolhat az Interneten.

Akkor is kell használnom ezt a jelszót, amikor egy boltban vásárolok?
Nem, a jelszót csak internetes vásárláskor kell használnia.

Hogyan regisztrálok?
Amennyiben bankja részt vesz a szolgáltatásban, ellenőrzéskor megkérik majd, hogy regisztráljon valamelyik szolgáltatáshoz. Az új jelszó rögzítéséhez egyszerűen kövesse az online utasításokat.

Mi történik akkor, ha nem akarok csatlakozni?
Egyes bankok felkínálják a lehetőséget, hogy a későbbiekben jelentkezzen be, de mások ragaszkodnak hozzá, hogy amennyiben online tranzakciót szeretne kötni, azonnal jelentkezzen be a szolgáltatásra. A chip és pin kódokhoz hasonlóan a Visa és MasterCard SecureCode általi ellenőrzés hamarosan kötelezővé válik minden kártyatulajdonos számára. Amennyiben kérdései vannak a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, forduljon közvetlenül a kártyáját kiállító intézményhez.

 

Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén mi a teendő?

 

  1. A reklamáció benyújtásának módja és feltételei az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) (https://www.vitalhome.hu/shop_help.php?tab=terms) Panaszügyintézés fejezetében olvashatók. Ugyanitt megtalálható az online vitarendezési platformra mutató link (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=HU) is az EU 524/2013 rendelet szerint.
  2. Az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) (https://www.vitalhome.hu/shop_help.php?tab=terms) Fogyasztói tájékoztató (Elállási jog) fejezetében olvashatók az áru visszavét jogcímei és lehetőségei, az árucsere módja és feltételei, valamint a kártyabirtokos kártalanításának módja és feltételei.