Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


P2 - Alakkontroll nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P2 - Alakkontroll nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Brend:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Ultragyors méret csökkentés: 20 perc

  Ez a figyelemreméltó Futura Plus program 20 perc alatt segít azon, hogy bele tudjon bújni party ruhájába. Az intenzív nagyfrekvenciás impulzusok kiöblítik a többlet folyadékot, összenyomják a zsíros rétegeket és megfeszítik az izmokat, így Ön már egyetlen kezelés segítségével csökkentheti nemkívánt méreteit.

   

  b.)   Zsír-Izommá alakítás: 40 perc

  Az Ultratone Professional készüléken Németországban a Wellness Institute által végzett tanulmányok szerint az intenzív nagyfrekvenciás impulzusok segítenek az izmok újra nevelésében, egyúttal a test zsíros szöveteinek leépítésében. Az Ultratone Slimming és Anti-Cellulit géllel és Slimming Krémmel kombinálva csodálatos hosszantartó méretcsökkenést és zsírcsökkenést eredményez.

   

  c.)   Szülés-utáni regenerálás: 40 perc

  Szülés után ritkán van arra idő és energia, hogy normál módon tornásszunk a karcsú alak visszaszerzése érdekében. A Futura Plus szülés utáni (Post Natal) program teljesen pihentető, mégis intenzív stimulációt ad a megnyúlt és petyhüdt hasnak; megemeli és tonizálja a feneket és karcsúsítja a belső és külső combokat. Nyirokleszívás is szerepel benne a mérgező anyagok és a bokák és térdek körüli többletfolyadék eltávolítása céljából.

    

  d.)   Popsi és combok: 30 perc

  A Futura Plus Popsi és Combok program, amely a tónusfokozás és karcsúsítás szempontjából talán a legproblematikusabb területtel foglalkozik, kifejezetten arra készült, hogy a nagy vezetőképességű Ultratone Slimming és Anti-Cellulit Géllel és az Ultratone Slimming krémmel együtt használják. Intenzív izomemelési és erősítési gyakorlatokon keresztül, amiket nagyfrekvenciás Cellulit leépítő impulzusok, majd mély nyirokmasszázs követ. A "lovaglónadrág" karcsúsításra, megemelésre és tónusfokozásra kerül az ideális alsótest körvonal biztosítása céljából.

 • Márka
  Ultratone
  Bonus point
  406 Ft
WebShop System