DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék

DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
DOCTOR LIFE - SP-3000 - sport hullámmasszázs készülék
Raktáron
530 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

 

A Doctor Life SP-3000 hullámmasszázs készüléket a sportolók igényei szerint alakította ki a gyártó. A gép kompakt, hordozható, könnyen vezérelhető és a sporttevékenység utáni regenerálódást és ellazulást elősegítő programokkal és applikátorokkal került felszerelésre.
A speciális sport hullámmasszázs programok elősegítik a nyirokáramlást és a vérkeringést, ezáltal javul az izmok tápanyag- és oxigénellátása, illetve fokozódik a salakanyagok kiürülése. Mindez megkönnyíti az izomszövet épülését és regenerálódását az intenzív edzések után.
A berendezéshez tartozó 6 légkamrás applikátorok hatékonyabb stimulációt tesznek lehetővé. Most ajándékba adunk a készülék mellé 1db 6 légkamrás stretching matracot is, amely a gerinc menti és nyaki izmok nyújtását, valamint a lapockák és a vállak területének ellazítását segíti elő.

 

Felhasználási területek: lábfájdalmak megelőzése, általános keringésjavítás, nyirokáramlási és vérkeringési problémák nagy részének kezelése, ödéma enyhítése, narancsbőr kezelése, salaktalanítás, sporttevékenységet követően izomszövet építése és regenerálása.

Kategória: Karcsúsítás | Cellulit kezelés | Feszesítés | Nyirokkeringés (lymph ödéma) | Salaktalanítás | Vérkeringés fokozás | Masszázs | Fájdalomcsillapítás | Relaxáció | Sérülés utáni helyreállítás

 

Kapcsolódó kulcsszavak: nyirokcsizma, nyirokmasszázs, hullámmasszázs, hullámmasszázs gép, doctor life

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 


Érdeklődjön szakértő kollégánktól!

Ha segítségre van szüksége a termék kiválasztásánál, további részleteket szeretne megtudni a termékek működéséről, eredményességéről, használatáról, úgy hívja kollégánkat:


Székely Lajos

SZÉKELY LAJOS
gyógymasszőr, terméktanácsadó

Márka
Doctor Life - SP-3000
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5228
Elérhetőség
hétfő - péntek: 9:00 - 17:00
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

SP-3000 kezelésFIGYELEM!!! Sokan esnek abba a hibába, hogy az interneten, külföldről rendelik meg a készüléket, mert valamivel olcsóbban jutnak hozzá. Felhívjuk a figyelmét, hogy azok a készülékek többségében nem az európai piacra készültek. Szoftveres szabályozás miatt nem is indulnak el és a garanciális javításuk sem megoldható. Cégünkhöz, a magyarországi Doctor Life képviselethez az utóbbi időben egyre több készüléket hoznak be ilyen beszerzésből. A végeredmény az, hogy a szofveres átprogramozással már többe is kerül, mintha garanciálisan Magyarországon szerezte volna be!

A manapság egyre gyakoribb végtagfájdalmak és narancsbőr-problémák hátterében legtöbbször az elégtelen vérkeringés és nyirokáramlás áll. A végtagok keringését mozgással valamint kézi és gépi nyirokmasszázzsal lehet fokozni az egészség megőrzése és helyreállítása érdekében.

A Doctor Life SP-3000 nyirokmasszázs gépet akár otthona kényelmében, olvasás vagy TV nézés közben vagy sportevékenységet követő regenerációhoz egyaránt tudja használni. Már egy használat után is érezni fogja, ahogy a vérkeringése és nyirokáramlása új életre kel. A rendszeres használat során végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé válnak. A Doctor Life kezelésektől lábai esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek.

Az SP-3000 készülék speciális, sport-hullámmasszázs programokkal is rendelkezik, amelyek sporttevékenységet követően az izomok tápanyag- és oxigénellátását javítva elősegítik az izomszövet épülését és regenerációját.

A készülék mellé ajándékba adjuk az opcionális tartozékként kapható 6 légkamrás stretching matracot, amely a hát, a nyak, a lapockák és a vállak nyújtásában biztosít egyedülálló segítséget.

 

A Doctor Life készülékek gyártója a Daesung MarefDaesung Maref gyártó

A Doctor Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a dél-koreai Daesung Maref vállalat 1986 óta fejleszt és gyárt hullámmasszázs berendezéseket. Az első készülékeik orvosi felhasználásra, a mélyvénás trombózis megelőzésére készültek. Az évek során számtalan nyomásterápiás rendszert fejlesztettek alakítottak ki terápiás, rehabilitációs, sportolói vagy szépségipari igényeknek megfelelően.
Mára a Doctor Life az egyik legismertebb és - magas minősége okán - az egyik legkedveltebb nyomásterápiás berendezés márka, amely a területén  vezető gyártóvá tette a DS Maref-et. Több mint hetven országban van jelen termékeivel, eleget téve a legszigorúbb európai (orvosi CE) és amerikai (FDA) orvosi berendezésekre vonatkozó előírásoknak.

A Doctor Life termékpalettája magában foglalja a szépségipari, a terápiás/rehabilitációs, a sportolói és az otthoni használatra fejlesztett termékek komplett skáláját. Az egyes termékcsoportok különböző berendezései kialakításukban és programjaikban illeszkednek a különböző felhasználói csoportok igényhez.

A DS MAREF gyártó kiváló munkatársai hisznek a folyamatos fejlesztésben, és minden tőlük telhetőt megtesznek a lehető legjobb rendszereket alkossák meg a felhasználói csoportok számára. Talán a kompromisszumoktól mentes, magas minőség a fő oka a Doctor Life márka töretlen népszerűségének, sikerének!

 

A Doctor Life SP-3000 sport hullámmasszázs berendezés előnyei:

 • otthona kényelmében használhatja
 • napi 10-20-30 perces kezeléssel hozzájárul az Ön és családja egészséges vérkeringéséhez és nyirokáramlásához
 • a berendezés működése orvosok által kidolgozott és ellenőrzött, melyet orvosi CE tanúsítvány is igazol
 • kis méretű, könnyű kivitelezése miatt bárhová, akár nyaralásra is magával viheti
 • speciális sport programokkal rendelkezik az edzéseket követő izomépülés és regeneráció elősegítéséhez
 • ajándékba adunk a készülék mellé egy 6 légkamrás stretching matracot, amely a hát és a vállak átmozgatásához, nyújtásához alkalmazható

 

Mire használható a Doctor Life SP-3000 sport  hullámmasszázs készülék?

 • nyirokáramlás fokozás
 • ödémás panaszok enyhítése
 • lábfájdalmak megelőzése és csökkentése
 • vénás, keringési panaszok enyhítése
 • salaktalanítás
 • narancsbőr kezelés
 • vérkeringés fokozás
 • sporttevékenység utáni izomépítés, regeneráció elősegítése
 • hát és a vállak kimozgatása, nyújtása

Amennyiben Önnél bármilyen vérkeringéssel és nyirokáramlással kapcsolatos egészségügyi probléma áll fenn, minél hamarabb orvoshoz kell fordulnia és meg kell kezdeni a kezelést. A Doctor Life hullámmasszázs gépekkel végzett kezelések kitűnően alkalmasak egy orvosi kezeléssorozat kiegészítésére, utógondozására, ám nem helyettesítik azt.

Ha bizonytalan benne, hogy a hullámmasszázs készülék megoldást nyújt-e az Ön problémájára, vagy ha nem tudja, melyik készülék lenne az ideális az Ön esetében, hívja kollégánkat bizalommal: Székely Lajos, (+36-1) 265-5228, office@centerkft.eu

 

Doctor Life nyirokmasszázs otthon

A végtagokra és szükség esetén a törzsre speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységek kerülnek. A kezelőegység légkamráit a Doctor Life nyirokmasszázs berendezés a kiválasztott programnak megfelelően meghatározott sorrendben egyesével fújja fel, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A nyirokáramlás, a vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul. A Doctor Life nyirokmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához.

 

Doctor Life stretching matrac

A stretching matrac az SP-3000 készülékéhez kifejlesztett kezelőegység. A matracon kényelmesen, háton fekve elhelyezkedve az egyes kamrák felfúvódása ellazítja a derék és a nyak területeit. Nyújtja a hátizomkat, valamint kimozgatja vállakat és a lapockákat is.

Figyelem! Ez a termék otthoni felhasználásra készült!

Nem áll módunkban fogyasztói jótállást biztosítani, amennyiben a terméket megvásárló természetes személy nem végső felhasználásra vásárolta, hanem például kölcsönzési céllal vagy egyéb, professzionális céllal üzemelteti.
Amennyiben professzionális célú felhasználásra szeretné a terméket megvásárolni, érdeklődjön a professzionális termékekre vonatkozó jótállási feltételekről kollégánktól.

Az SP-3000 hullámmasszázs technológiája

Hullámmasszázs a lábakon, karon vagy derékon

A hullámmasszázs vagy gépi nyirokmasszázs egy kompressziós eljárás, amely során a végtagokra (mindkét lábra vagy az egyik karra) illetve a derékra speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelőegységet, ún. applikátorokat helyezünk fel. Ezeknek az applikátoroknak az adott nyirokmasszázs programnak megfelelően szabályozottan, egymás után felfúvódó légkamrái egy folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő.
Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

 

SP-3000 Teljes kompresszió program

Stretching matrac technológia

A stretching matrac egy új fejlesztésű technológia, amely a hát, a derék, a vállak, a lapockák és a nyak nyújtását teszi lehetővé légkamrák programozott, egymás utáni felfúvásával és leengedésével.

Alkalmazásával könnyen és gyorsan megvalósítható a fenti területek edzését követően a nyújtás, illetve elősegíthető a kórházi kezelés utáni felépülés. Lehetőséget biztosít a területek átmozgatásához és nyújtásához, amennyiben hosszú időt fekvő helyzetben kell töltenie vagy nehézséget okoz a mozgás.

Az SP-3000 modell stretching matracát hat légkamrával szerelték fel, amely a nyaktól kezdve a medencéig átmozgatja a hátat, beleértve a bal és a jobb vállak emelését, kimozgatását is.

 

SP-3000 Stretching matrac

 

VIDEÓK

TERMÉKJELLEMZŐK
Terméknév SP-3000
Védelmi minősítés típusa BF típusú készülék
Hálózat
AC 100 – 240V, 50/60Hz
Nyomás értéke
50-230 Hgmm között állítható
Nyomás beállítások
1 - 10 fokozat
Időtartam beállítások
10, 20, 30 perc
5-féle program
masszázs program, keringés program, kombinált program, intenzív program, teljes program
Vezérlés
analóg vezérlés
Vezérlés módja kézi és automata vezérlési üzemmód, távirányító
Kamrák kikapcsolhatósága kamrák egyenként kikapcsolhatók (helyi problémák esetén fontos, mint például térdimplantátum, akut fekély)
Alaptartozékok 1 pár láb kezelőegység, 1 db kar kezelőegység, 1 db derék kezelőegység
Opcionális tartozék (most ajándékba adjuk a készülék mellé)
1 db stretching matrac
Méret (Szé x Mé x Ma mm) 300 x 185 x 169 mm
Súly 1,8 kg (csak géptest)