P5 - Arc lifting és fiatalítás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P5 - Arc lifting és fiatalítás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P5 - Arc lifting és fiatalítás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 

A Sebészeti beavatkozás-mentes Arcemelő programok, amelyeket az Ultratone Arcápoló Termékekkel együtt történő használatra terveztek, olyan természetes, látványos és hosszantartó arcemelést és fiatalítást hoz létre, amely mind az arcizmokon, mind az arcbőrön érvényesíti hatását.

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Azonnali emelés és tónusfokozás: 20 perc

Ez a gyors és hatékony módja annak, hogy a sebészeti beavatkozás aggodalmai és költsége nélkül facelifting kezelést végezzünk. A Futura Azonnali Arcemelő és Tónusfokozó Program gyorsan megemeli a megereszkedett arcizmokat, miközben az Ultrawave® jel bejuttatja az Ultratone Ultralift Gél aktív hatóanyagait a ráncok csökkentése és a bőr stimulálása céljából. Ez az ideális kezelés mielőtt valamilyen szabadidő programra elmennénk, mivel az arcnak azonnal ragyogást és fiatalos külsőt ad.

 

b.)   Nedvesség Infúzió: 15 perc

A gyengéd Futura Plus Mikroáram aktivizálja az Ultratone Hydratone Gél nedvesítő hatóanyagait, amelyek a szövetek mélyeiről táplálkozó mélynedvesség infúziós hatással közösen hidratálják és segítenek megfiatalítani a mély bőrrétegeket. A bőrnek egyenletes és rugalmas megjelenést adva, megszünteti a száraz területeket és a bőr hámlását.

 

c.)   Mélyizom tónusfokozás: 15 perc

Ez a Futura Plus Program, amely teljesen lehatol az arc alapizmaihoz, egy olyan aktivitásmintán halad át, amely valamennyi arcizom rétegen átjutva hosszantartó és sima arcfeszítést és emelést eredményez. A kódolt Futura Plus szövetregeneráló jel utánozza a fiatal izmok és bőr által küldött impulzusokat, egészséges és természetes arcemelést biztosítva így.

 

d.)   Fenntartás és ápolás: 30 perc

Amint a Futura Plus arckezelésekkel a kellő eredményeket már elértük, könnyedén fenntarthatjuk eredményeinket a Futura Plus Fenntartó és Ápoló Programmal, heti egyszeri használat mellett. Mindegyik kezelés 30 percig tart és magában foglal egy gyengéd bemelegítést, arcemelést és tónusfokozást, nedvesség bejuttatást, mélyizom tónusfokozást és egy gyengéd nyirokleszívást és lelazítást.

Adatok
Márka
Ultratone