P4 - Izomkidolgozás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P4 - Izomkidolgozás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P4 - Izomkidolgozás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Body Building: 45 perc

A női atlétákon világszerte végzett tanulmányok alapján kifejlesztett Futura Plus Body Building Program összehúzódási és pihenési időszakok erőteljes nagyfrekvenciás körforgását alkalmazza a gyors izomtömeg létrehozása céljából. Ellenállási technikák és speciális tappancs elrendezések használatával növelhetjük, alakíthatjuk és szálkásíthatjuk valamennyi vázizmot a kívánt méretek eléréséig.

 

b.)   Aerobics: 30 perc

Ez a Futura Plus Program, amelyet arra terveztek, hogy teljes, erőfeszítés nélküli  aerobics edzést imitáljon, végigvezet bennünket 30 percben egy teljes tornáztatási rutinon, bemelegítéssel, nyújtással, tónusfokozással, teljes testtornáztatással és gyengéd lelazítással.

 

c.)   Mellemelés és feszesítés: 30 perc

A Futura Plus Mellemelő és feszesítő program azoknak a nőknek készült, akik azt tapasztalják, hogy a természetes öregedési folyamat következtében karjaik belső része, mellük és dekoltázs területük petyhüdt és megereszkedett lett. Ez a program, bőrfiatalító szekvenciákat kombinál egy izom újra nevelő jellel, megerősíti, kiemeli és megemeli a melleket, miközben tónusfokozza és kisimítja a karokat.

 

d.)   Popsi és lábszárak: 30 perc

Egyes esetekben ideális súlyú lehet az ember, de mégis növelni akarja egyes izmok tömegét és alakítani akarja a popsit és a lábszárakat. A Futura Plus Popsi és Lábszár Program erőteljes jele megemeli, kitölti és kisimítja a lapos popsi feleket és a túl vékony combokat.

Adatok
Márka
Ultratone