P3 - Testápolás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P3 - Testápolás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P3 - Testápolás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Cellulit csökkentés: 30 perc

 A Futura Plus Cellulit Program speciálisan arra készült, hogy nagyenergiájú mikroimpulzu-sokat hozzon létre, amely segít bejuttatni az Ultratone Slimming & Anti Cellulit Gél aktív hatóanyagait a bőrön át a kötőszövetbe. A keringés aktivizálódik és a felületi izmok gyorsan és erőteljesen dolgoznak a "narancsbőr" hatást létrehozó zsíros lerakódások szétoszlatásán és kiszivattyúzásán. A teljes kezelési ciklus kétszer hajtódik végre a 30 perc során, a legjobb eredmények biztosítása céljából.

 

b.)   Nyirokmasszázs: 20 perc

Az egyre növekvő ülő életmódunk egy másik mellékhatása a gyenge nyirokleszívás. A szervezetben felgyülemlett méreganyagok következtében rendszerint fáradtnak, fásultnak érezzük magunkat, bőrünk színe sápadt, folyadék halmozódik fel a derék, a csípő, a combok, térdek és bokák körül. A Futura Plus Nyirokleszívó Program élvezetes puha és megnyugtató masszírozása aktivizálja a nyirokrendszert, miközben ellazítja az egész testet, és hatásosan eltávolítja a mérgező anyagokat.

 

c.)   Erős combok: 30 perc

Az intenzív izomtonizálás, erőteljes véráram keringés, Ultratone termék bejuttatás és megnyugtató nyirokmasszázs négy alapelvét kombinálva a Futura Plus Erős Combok Program segít megszűntetni a sápadt bőrtónust, megelőzni és felszámolni a cellulitot és fokozza a csípő és combizmok tónusát.

 

d.)   Bőr visszafiatalítás: 15 perc

Fogyás vagy terhes állapot után nemcsak az izmok ereszkednek meg, hanem a bőr is. A Futura Plus Bőr Visszafiatalító Program az egyedülálló Ultrawave jelet használja a Fermatone Gél mikro-tápanyagainak a mély bőrrétegekbe való lejuttatásához. A bőr természetes rugalmassága így visszaáll és finoman a helyére húzódik anélkül, hogy nyúlási helyek vagy ráncok maradnának.

Adatok
Márka
Ultratone