P16 - Golf tréning - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P16 - Golf tréning - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P16 - Golf tréning - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Legtöbb golfozónak elfoglalt és megerőltető életstílusa van, amely gyakran nem enged meg sok felkészülést az első játszma előtt. Többnyire ülő életmódot folytatnak, ülnek utazás, értekezletek közben illetve íróasztal előtt. Most az Ultratone Futura Power Golf Kazettával testünket fitté tehetjük a golfozáshoz, miközben egyszerűen csak ülünk és pihenünk, olvasunk vagy végezzük normál munkánkat.

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

 

a.)   Feszültség elleni program: 30 perc

A program gyors keringés stimulációval és a felületi izmok bemelegítésével indul. Ezután az Ultrawave impulzus behatol a kötőszövet mélyebb rétegeiig és gyengéden szüntet meg minden feszültséget a belső karon és combizmokban, illetve a normál napi tevékenység során általában nem használt felső hát és keresztizmokban.

 

b.)   Csavarodás: 22 perc

A golfozásnál szükséges csavarodó és tekeredő mozgás jó egyensúlyt, flexibilis, erős és hajlékony törzset igényel, valamint erős kar és vállizmokat. A speciális Ultratone Csavarodás Program növeli az ehhez a mozgáshoz szükséges izmok erejét, tónusát és ellenállását.

 

c.)   Ütés:  30 perc

Az erős és fáradásálló ütőállás az ütő nagyobb kontrollját és pontos ütést biztosít nekünk. A Futura Plus Ütés Program tornáztatja a gluteus medius-t, a térdinakat és a vádli izmokat a kitartás, az egyensúly és a flexibilitás növelése céljából.

 

d.)   Ellazítás: 30 perc

Biztos, sima és teljesen kontrollált mozgás szükséges az ellazításunk minden aspektusában. 

Adatok
Márka
Ultratone