P15 - Rehabilitálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P15 - Rehabilitálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P15 - Rehabilitálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Mielőtt készülékét terápiás eszközként használná sérülés vagy betegség esetén vagy utána, javasoljuk, hogy kérjen tanácsot szakorvosától vagy fizikoterapeutájától.

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Fájdalom csökkentés HI TENS impulzussal: 20 perc

Ez a nagyfrekvenciás TENS jelet használó program folyamatos, keskeny impulzusszélességű jelet alkalmaz, amit általában "kapu (Gate) TENS"-nek is neveznek. Blokkolja a fájdalmat és elfedi a kényelmetlen érzést, a kezelt területeken amíg a készüléket működtetjük.

 

b.)   Fájdalom csökkentés LOW TENS impulzussal: 20 perc

Ez az alacsony frekvenciás TENS jelet használó program olyan impulzusokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a testnek fájdalomcsökkentő endorfinok termelését. Az endorfinok kémiai úton fejtenek ki érzéstelenítő hatást, a teljes testre hatnak. A hatás a kezelést követően még bizonyos ideig fennmarad.

 

c.) Görcshajlam megszüntetés: 20 perc

A főként alsó végtagokban jelentkező görcshajlam és éjszakai görcsök orvosi vonatkozásain túl bizonyos helyzetekben nem csak rendkívül kellemetlenek, hanem veszélyesek is lehetnek, még egészséges izomzat esetén is. A görcshajlam csökkentésében a legnagyobb siker hosszú távú stimuláció (két-három hónap) alkalmazása esetén tapasztalható.

 

c.) Rehabilitáció: 20 perc

Ez a Rehabilitációs Program kifejezetten arra készült, hogy az izmok stimulációjának biztonságos és kifáradás mentes módszerét tegye lehetővé hosszabb ágynyugalom, szívproblémák vagy szélütés, stb. esetén. Használható olyan egyre romló állapotok megállítására és visszafordítására, ahol az aktív torna célszerűtlen vagy fájdalommal jár, a nem reumás eredetű izületi gyulladás esetén, vagy hogy erősítse az izmokat bizonyos betegségek alatt, mint például a Kifáradási Szindróma (ME).

 

Adatok
Márka
Ultratone