P14 - Terápiás kezelés - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P14 - Terápiás kezelés - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P14 - Terápiás kezelés - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Salakanyag eltávolítás: 40 perc

Ez a Futura Plus Program, amely végighalad az izomrost szövettápláló jelek teljes tartományán, a cirkulációs frekvenciákon és a nyirokleszíváson. Csökkenti a folyadék visszatartást, kiöblíti a toxinokat és oxigénnel látja el az egész testet, extra energiát adva, és lehetővé téve a test természetes védelmének leghatásosabb működését. Minden kezelés előtt és után fontos meginni legalább két pohár vizet, hogy a nyirokrendszer leszívásához és kitisztításához szükséges folyadék rendelkezésre álljon.

 

b.)   Akupresszúra: 30 perc

A japán Dr Muneyoshi Oka dolgozta ki azokat az elektrostimulációs nyomáspontokat, amelyek tökéletesen utánozzák a hagyományos akupunktúrás pontokat.
A speciálisan adaptált impulzusszélesség és összehúzódási jel gyengéden behatol a bőrbe és stimulálja a megfelelő szerveket a gyógyulásra, az egészség és energia helyreállítására, a stressz és a szennyezés által okozott fájdalom és fáradtság tüneteinek csökkentésére.

 

c.)   Reflexológia: 20 perc

Az ősi hagyományos keleti orvostudomány szerint a lábfej egyes részei összefüggésben vannak a testben lévő egy-egy szervvel. A lábfej speciális részeire gyakorolt nyomással gyógyíthatjuk a meggyengült és beteg szerveket. A Futura Plus Reflexológiás Programmal most egyszerűen felhelyezhetjük a mikro-tappancsokat a lábfejre és hagyjuk, hogy a program végighaladjon egy természetes sorrenden.

 

d.)   Kötőszövet regenerálás: 45 perc

Ha kimerültek és meggyengültek vagyunk egy hosszú tél után vagy egyszerűen csak  kifáradtunk, azt tapasztaljuk, hogy bőrünknek gyakran hosszú időbe telik amíg kigyógyul a horzsolásokból, vágásokból és kisebb bőrirritációkból. A Futura Plus Szövet regeneráló  programmal használhatjuk a Fermatone Gélt és Krémet a szövetjavítás meggyorsítása céljából. A gyengéd mikroáram segít felgyorsítani a bőrcella regenerációt és a Futura Plus Ultrawave jel aktivizálja a keringést és oxigénnel látja el a bőrt és az izomszövetet.

Adatok
Márka
Ultratone