P11 - Sport - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P11 - Sport - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P11 - Sport - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Sebesség: 45 perc

Ez az ideális program gyors, fehér izmok mozgatására és azok edzésére, hogy rándulás vagy sérülés kockázata nélkül érjünk el nagyobb reagálást. A gyors impulzusok és felgyorsult stimuláció a megfelelő izomrostokat célozza meg, növelve azok sebességét és reagálási képességeit.

 

b.)   Állóképesség: 45 perc

A Futura Plus Állóképesség Program olyan tanulmányokból ered, amelyek azt mutatják, hogy az elektromos stimuláció hogyan tudja növelni a kitartást és az állóképességet. Kifinomult és preciz program, amely tökéletes kitartásedző kezelést nyújt. A program, amely egy gyengéd bemelegítéssel kezdődik, gyorsan hosszú összehúzódásokból álló szekvenciára tér át alacsony és közepes frekvenciák mellett a lassú oxidatív (S.O.) vörösizomrostok és a gyors oxidatív/Glikolitikus (F.O.G.) közepes izomrostok erősítése céljából, az állóképesség és a fáradtságállóság javítása érdekében.

 

c.)   Erő: 30 perc

Az erő jelentős javulása érhető el, ha rendszeres Futura Plus Erő Programmal egészítjük ki a normál tornatermi Body building foglalkozást. Nemcsak az eredmények fognak jelentősen felgyorsulni, hanem a sérülés kockázata is csökken, mivel a Futura Plus Program pontosan időzíti az összehúzódásokat és kiegyenlíti azokat a megfelelő pihenési időkkel és impulzus frekvenciákkal.

 

d.)   Rehabilitáció: 30 perc

Az egész világon a Sportkórházakban végzett tanulmányokon alapulva, ez a program segít csökkenteni az ödémát, és gyengéden újraedzeni az elgyengült vagy sérült izmokat. A gyengéd impulzusok gyógyítják és helyreállítják mind az izmot, mind a kötőszövetet.

Adatok
Márka
Ultratone