P10 - Arctonizálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P10 - Arctonizálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
P10 - Arctonizálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
29 210 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 A négy Arckezelő program, amelyet az Ultratone Arcápoló Termékekkel együtt történő használatra terveztek, olyan természetes, látványos és hosszantartó arcemelést hoz létre, amely mind az arcizmokon, mind a bőrön érvényesíti hatását.

 

 

Márka
Ultratone
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5223
Garancia
1 év
Szállítási idő
2-3 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A kazettán található programok:

 

a.)   Azonnali emelés és tónusfokozás: 20 perc

A Futura Plus Azonnali Emelő és Tónusfokozó Program gyorsan megemeli a lógó és fáradt arcizmokat, miközben az Ultrawave® jel bejuttatja az Ultralift Gél aktív hatóanyagait a ráncok csökkentése és a bőr stimulálása céljából. Ez egy ideális kezelés a stressz megszüntetésére és valamilyen közösségi programon való részvétel előtt, az arc pihentetése céljából és az egészséges izomtónus helyreállítása érdekében.

 

b.)   Arc nyirokmasszázs: 15 perc

A Futura Plus Nyirokmasszázs Program finom masszírozó hatása segít sima és tiszta arcot biztosítani, eltávolítani a méreganyagokat és elmasszírozni a szennyeződéseket a bőrből. A Futura Nyirokmasszázs Program, amely ideális kezelés puffadt szemek és lógó orcák esetén is, frissességet és ragyogást ad az olyan sápadt bőrnek, ahol a keringés és nyiroktevékenység gyenge.

 

c.)   Ránccsökkentés: 20 perc

A Futura Plus Finom Ránc Csökkentő Program, amely a különleges Ultratone Mikroáramot kombinálja egy gyengéd izomstimulációs jellel, ápolja a bőrben lévő természetes Kollagént és Elasztint és egyesíti azt az Ultralift Gélben lévő mikrotápanyagokkal a finom vonalak kisimítása és a ráncok csökkentése céljából. Hat héten át naponta használva kitűnő eredményeket és egy egészségesen csillogó bőrt kapunk.

 

d.)   Fenntartás és ápolás: 30 perc

Amint a Futura Plus arckezelésekkel a kellő eredményeket már elértük, könnyedén fenntarthatjuk eredményeinket a Futura Plus Fenntartó és Ápoló Programmal, heti egyszeri használat mellett. Mindegyik kezelés 30 percig tart és magában foglal egy gyengéd bemelegítést, arcemelést és tónusfokozást, nedvesség bejuttatást, mélyizom tónusfokozást és egy gyengéd nyirokleszívási lelazítást.

Adatok
Márka
Ultratone