Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


P7 - Alakformálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P7 - Alakformálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Brend:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 

 • A kazettán található programok:

   

  a.) Hasformálás: 30 perc

  Ennek célja harcolni a kidudorodó pocak ellen, ami a férfiak esetében lassú anyagcsere és ülő életmód csalhatatlan jele. A széles impulzusok áthatolnak a felületi zsír és izomrétegeken és stimulálják a mély hasi izmokat, amelyek azután behúzzák a hasat és anyagcsere sebesség növekedést indítanak.

   

  b.)   Szilárdítás: 30 perc

   Ez a program újraformálja és megerősíti a testet azáltal, hogy szilárd izmokká alakításához szükséges teljes jelszekvencia sorozatot bocsát ki a petyhüdt, húsos területek megszüntetésére. Ez az ideális napi karbantartó program. Miközben Ön pihen, a Szilárdító Program formában tartja.

   

  c.)   Erősítés: 30 perc

  Amikor nagyon kevés az idő, ez a legjobb program, amely az egész testet karcsún, tónusban és felkészülten tartja mind az üzleti élet sokat követelő világa, mind a sporttevékenység élvezetei számára. A lágy de koncentrált program az izmokat fitten és akcióra készen tartja.

   

  d.)   Testtartás férfiaknak:  20 perc

  Ez a program, amelyet arra terveztek, hogy a törzsi terület lassú, tartó izmait célozza meg, kiegyenesíti a vállakat és a hát alsó részét és visszabillenti a medencét a helyére a testtartás újra beállítása és a test ruganyosan, helyesen és kiegyensúlyozottan tartása céljából.

 • Márka
  Ultratone
  Bonus point
  406 Ft
WebShop System