Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P8 - Kondícionálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P8 - Kondícionálás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Ultragyors méret csökkentés: 45 perc

  Ez a program úgy van kialakítva, hogy a túlzott evés és ivás miatt valamint a testmozgás hiánya következtében megnövekedett deréktáji és hasi területet célozza meg. A nagysebességű erőteljes impulzusok kiöblítik a méreganyag lerakódásokat és gyorsan behúzzák az izmokat gyors méretcsökkenési eredmények elérése céljából.

   

  b.)   Zsír-Izommá alakítás: 30 perc

  Ez a program, amely a németországi Wellness Egészségügyi és Fitness Intézet által végzett tanulmányokon alapul, maximalizálja a diétás eredményeket azáltal, hogy tovább gyorsítja az anyagcserét és garantálja, hogy a súlyveszteséget izomrost méret növekedés kísérje. Ahogy csökken a súlyunk, a testünk fittebb és szilárdabb lesz ezzel az intenzív nagyfrekvenciás programmal.

   

  c.)   Mélyizom tónusfokozás: 20 perc

  Ez az a program, amelyet azokon az alapizmokon végzett tanulmányokból fejlesztettek ki, amelyeket nehéz megtornáztatni, de a test szilárdítása és alakítása szempontjából alapvetőek. Magas és alacsony frekvenciákat, speciális Futura Plus tappancs elrendezéseket és széles impulzusokat használ annak biztosítása céljából, hogy a Futura Plus jel maximálisan behatoljon az alapizmok megfelelő rétegeibe.

   

  d.)   Mellizom erősítés: 30 perc

  Ez a program, amelyet a lassuló anyagcsere és a mozgáshiány eredményeképpen megereszkedő mellizmokhoz lett kifejlesztve, megerősíti és megemeli a lógó mellizmokat, megnöveli a véráramot és segít kiöblíteni a zsíros lerakódásokat. Diétával és a teljes testre ható Mélyizom Tónusfokozó Programmal együtt használva teljes fittségi és egészségi állapotot biztosít.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés