Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P5 - Arc lifting és fiatalítás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P5 - Arc lifting és fiatalítás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 

A Sebészeti beavatkozás-mentes Arcemelő programok, amelyeket az Ultratone Arcápoló Termékekkel együtt történő használatra terveztek, olyan természetes, látványos és hosszantartó arcemelést és fiatalítást hoz létre, amely mind az arcizmokon, mind az arcbőrön érvényesíti hatását.

 

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Azonnali emelés és tónusfokozás: 20 perc

  Ez a gyors és hatékony módja annak, hogy a sebészeti beavatkozás aggodalmai és költsége nélkül facelifting kezelést végezzünk. A Futura Azonnali Arcemelő és Tónusfokozó 

  Program gyorsan megemeli a megereszkedett arcizmokat, miközben az Ultrawave® jel bejuttatja az Ultratone Ultralift Gél aktív hatóanyagait a ráncok csökkentése és a bőr stimulálása céljából. Ez az ideális kezelés mielőtt valamilyen szabadidő programra elmennénk, mivel az arcnak azonnal ragyogást és fiatalos külsőt ad.

   

  b.)   Nedvesség Infúzió: 15 perc

  A gyengéd Futura Plus Mikroáram aktivizálja az Ultratone Hydratone Gél nedvesítő hatóanyagait, 

  amelyek a szövetek mélyeiről táplálkozó mélynedvesség infúziós hatással közösen hidratálják és segítenek megfiatalítani a mély bőrrétegeket. A bőrnek egyenletes és rugalmas megjelenést adva, megszünteti a száraz területeket és a bőr hámlását.

   

  c.)   Mélyizom tónusfokozás: 15 perc

  Ez a Futura Plus Program, amely teljesen lehatol az arc alapizmaihoz, egy olyan aktivitásmintán halad át, amely valamennyi arcizom rétegen átjutva hosszantartó és sima arcfeszítést és emelést eredményez. A kódolt Futura Plus szövetregeneráló jel utánozza a fiatal izmok és bőr által küldött impulzusokat, egészséges és természetes arcemelést biztosítva így.

   

  d.)   Fenntartás és ápolás: 30 perc

  Amint a Futura Plus arckezelésekkel a kellő eredményeket már elértük, könnyedén fenntarthatjuk eredményeinket a Futura Plus Fenntartó és Ápoló Programmal, heti egyszeri használat mellett. Mindegyik kezelés 30 percig tart és magában foglal egy gyengéd bemelegítést, arcemelést és tónusfokozást, nedvesség bejuttatást, mélyizom tónusfokozást és egy gyengéd nyirokleszívást és lelazítást.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés