Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P4 - Izomkidolgozás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P4 - Izomkidolgozás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Body Building: 45 perc

  A női atlétákon világszerte végzett tanulmányok alapján kifejlesztett Futura Plus Body Building Program összehúzódási és pihenési időszakok erőteljes nagyfrekvenciás körforgását alkalmazza a gyors izomtömeg létrehozása céljából. Ellenállási technikák és speciális tappancs elrendezések használatával növelhetjük, alakíthatjuk és szálkásíthatjuk valamennyi vázizmot a kívánt méretek eléréséig.

   

  b.)   Aerobics: 30 perc

  Ez a Futura Plus Program, amelyet arra terveztek, hogy teljes, erőfeszítés nélküli  aerobics edzést imitáljon, végigvezet bennünket 30 percben egy teljes tornáztatási rutinon, bemelegítéssel, nyújtással, tónusfokozással, teljes testtornáztatással és gyengéd lelazítással.

   

  c.)   Mellemelés és feszesítés: 30 perc

  A Futura Plus Mellemelő és feszesítő program azoknak a nőknek készült, akik azt tapasztalják, hogy a természetes öregedési folyamat következtében karjaik belső része, mellük és dekoltázs területük petyhüdt és megereszkedett lett. Ez a program, bőrfiatalító szekvenciákat kombinál egy izom újra nevelő jellel, megerősíti, kiemeli és megemeli a melleket, miközben tónusfokozza és kisimítja a karokat.

   

  d.)   Popsi és lábszárak: 30 perc

  Egyes esetekben ideális súlyú lehet az ember, de mégis növelni akarja egyes izmok tömegét és alakítani akarja a popsit és a lábszárakat. A Futura Plus Popsi és Lábszár Program erőteljes jele megemeli, kitölti és kisimítja a lapos popsi feleket és a túl vékony combokat.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés