Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P15 - Rehabilitálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P15 - Rehabilitálás - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Mielőtt készülékét terápiás eszközként használná sérülés vagy betegség esetén vagy utána, javasoljuk, hogy kérjen tanácsot szakorvosától vagy fizikoterapeutájától.

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Fájdalom csökkentés HI TENS impulzussal: 20 perc

  Ez a nagyfrekvenciás TENS jelet használó program folyamatos, keskeny impulzusszélességű jelet alkalmaz, amit általában "kapu (Gate) TENS"-nek is neveznek. Blokkolja a fájdalmat és elfedi a kényelmetlen érzést, a kezelt területeken amíg a készüléket működtetjük.

   

  b.)   Fájdalom csökkentés LOW TENS impulzussal: 20 perc

  Ez az alacsony frekvenciás TENS jelet használó program olyan impulzusokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a testnek fájdalomcsökkentő endorfinok termelését. Az endorfinok kémiai úton fejtenek ki érzéstelenítő hatást, a teljes testre hatnak. A hatás a kezelést követően még bizonyos ideig fennmarad.

   

  c.) Görcshajlam megszüntetés: 20 perc

  A főként alsó végtagokban jelentkező görcshajlam és éjszakai görcsök orvosi vonatkozásain túl bizonyos helyzetekben nem csak rendkívül kellemetlenek, hanem veszélyesek is lehetnek, még egészséges izomzat esetén is. A görcshajlam csökkentésében a legnagyobb siker hosszú távú stimuláció (két-három hónap) alkalmazása esetén tapasztalható.

   

  c.) Rehabilitáció: 20 perc

  Ez a Rehabilitációs Program kifejezetten arra készült, hogy az izmok stimulációjának biztonságos és kifáradás mentes módszerét tegye lehetővé hosszabb ágynyugalom, szívproblémák vagy szélütés, stb. esetén. Használható olyan egyre romló állapotok megállítására és visszafordítására, ahol az aktív torna célszerűtlen vagy fájdalommal jár, a nem reumás eredetű izületi gyulladás esetén, vagy hogy erősítse az izmokat bizonyos betegségek alatt, mint például a Kifáradási Szindróma (ME).

   

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés