Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P13 - Relaxáció - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P13 - Relaxáció - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

 

 

 • A kazettán található programok:

   

  a.)    Stresszoldás: 40 perc

  A Stresszoldó Program alig érzékelhető gyenge LOW TENS (Fájdalomelnyomó) Futura Plus jele megszűnteti a feszültséget és hatására a szervezet boldogság és relaxáció érzetért felelős endorfinokat termel. Optimális eredmények elérése céljából tegyünk egy csepp Bach virág esszenciát - amely a legtöbb fitotéka üzletben kapható - abba a tál meleg vízbe, ahová a tappancsokat be fogjuk mártani. A speciális Futura Plus Mikro-áram bejuttatja a nyomelemeket a testbe a stressz és feszültség további kiküszöbölése céljából.

   

  b.)   Pihenés és relaxáció: 45 perc

  A napi gondokból és foglalatosságokból való kikapcsolásra való képtelenség okozza igen gyakran az álmatlanságot és kimerülést. A Futura Plus Pihentető és Relaxációs Programot arra tervezték, hogy ismételt és nyugtató Effleurage masszázst nyújtson gyenge szintű HI TENS impulzussal kombinálva. A 45 perces program hatására gyakran elszunyókálunk, és utána nem érezzük magunkat levertnek vagy kábultnak.

   

  c.)   Masszázs: 30 perc

  Valamennyien ismerjük a nyugtató vagy dédelgető masszázs jótékony hatását, de hányan tudunk rá időt szakítani rendszeresen? Az Ultratone Futura Plus Masszázs program kellemes és relaxáló masszázst nyújt felületi, közepes és mély hatással, nyirokleszívással és bizsergető Effleurage-al, amitől megkönnyebbülnek a fáradt, fájó izmok és frissnek, kipihentnek érezzük magunkat utána.

   

  d.)   Jó közérzet 15 perc

  A Jó Közérzet Program, amely egyesíti a Stresszoldó, Pihentető és Relaxáló valamint a Masszázs Programok valamennyi alapvető elemét, ideális fenntartó kezelés ahhoz, hogy stresszmentesen és relaxáltan tartsuk magunkat az egész mozgalmas héten. Mindössze csak 15 percig tart és így még ha igen elfoglaltak is vagyunk, karban tarthatjuk magunkat.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés