Új jelszó kérése
Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Szupertáplálékok

Biogenic szupertáplálékok és étrend kiegészítők

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P1 - Alakformálás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P1 - Alakformálás nőknek - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló női vásárlók!

 • A kazettán található programok:

  a.) Karcsúsítás: 30 perc
  Ezt a Futura Plus Programot speciálisan arra tervezték, hogy gyorsítsa az anyagcserét, növelje a kalóriafogyasztást. Egy kiegyenlített és szabályozott diétával együtt használva segít fogyni és
  csökkenteni a nemkívánt méreteket, miközben tonizálja és erősíti az izomzatot. A gyors eredményekre erősen koncentrálva fittek és karcsúbbak lehetünk már 6 hét alatt.

  b.) Feszesítés: 30 perc
  Ez egy gyorsan ható és erőteljes program, amely behúzza és megerősíti azokat a területeket, amelyek a normál torna során nem érhetők el. A Futura készülékkel koncentrálhatunk speciális testterületekre és megszabadulhatunk a nemkívánt domborulatoktól és megereszkedett részektől, hogy magunknak tökéletes körvonalakat biztosítsunk. Igazodni a legújabb divathoz és kiemelni új alakunkat csak néhány hét kérdése.

  c.) Erősítés, szilárdítás: 30 perc
  A modern ülő életmód következményei ellen veszi fel a harcot és visszaállítja az izmokat teljesen tonizált állapotukba, így ez a Futura program fiatalos alakot biztosít. A gyors hatású, koncentrált program a bőrt és az izmokat szilárdan, csillogón és egészségesen tartja, így segít védekezni a Cellulit ellen. Ideális olyan elfoglalt nők számára, akiknek gyors és hatékony tornára van szükségük anélkül, hogy órákat töltenének a tornateremben.

  d.) Testtartás: 20 perc
  A testtartás, amelyet gyakran elhanyagolnak vagy figyelmen kívül hagynak, fontos szerepet játszik általános megjelenésünkben. Még a legjobb alak is csúnyának tűnhet, ha a vállak lógnak és a test görnyedt. A speciális Futura Plus Testtartás Program kifejezetten arra készült, hogy a lassú, tartásért felelős izmokat célozza meg, amelyek azt szabályozzák, hogy hogyan állunk és tartjuk magunkat. Mindössze néhány hét alatt ezeket az izmokat újranevelhetjük és kiegyensúlyozhatjuk, kecses és kiegyensúlyozott tartást érve el így, amely ugyanakkor erős és szilárd is.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés