Új jelszó kérése
Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Szupertáplálékok

Biogenic szupertáplálékok és étrend kiegészítők

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Cikkek, hírek, megoldások
2013.05.02 11:05

Hajhullás kezelése otthon

Hajhullás kezelése otthon

 

 

Számtalan módszert ismerünk hajhullás ellen a speciális samponoktól a gyógyszereken át a hajátültetésig. A hajhullás kezelése otthon is lehetséges, és többféle módszer áll rendelkezésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajhullás kezelése otthon - hajszesszel

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselő eljárásért Feltalálói Nagydíjjal kitüntetett osztrák származású Dr Georg Dolensky legújabb fejlesztése 23 gyógynövény kombinációját tartalmazza. Dolensky doktor már hosszú évek óta foglalkozik a gyógynövények és más természetes anyagok szervezetre gyakorolt hatásával. Az elixírben sikerült az összetevők olyan arányát beállítania, amely természetes módon serkenti a hajhagymák vitalitását és ezáltal a haj növekedését.

Hajhullás kezelése otthon - samponnal

A főként csalán és zsálya kivonatot tartalmazó sampon speciális hidratáló összetevőivel és gyógynövény kivonatokkal teszi dúsabbá, erősebbé haját. Rendszeres használata, főként az intenzív hajnövekedés serkentő elixírrel és a Hajdoki lézerterápiás eszközzel kombinálva, egészségesebb, dúsabb hajat biztosít az Ön számára.

Hajhullás kezelése otthon – Hajdokival

Magyarországra is megérkezett Nagy-Britannia és Németország piacain fényes sikereket aratott „Hajdoki”. Egyedülállóan kombinált technológiájának köszönhetően megújult esélyeket ad a haj- és hajas fejbőr regenerálásában. Nem kell orvoshoz, hajgyógyászhoz járnia, segítségével a hajhullás kezelése otthon is eredményes lesz.

 

Kapcsolódó témák

Hajhullás

Hajhullás ellen

Hajhullás elleni sampon

Otthoni gépi terápia kopaszodás ellen

Webáruház készítés