Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


ULTRATONE Sportif otthoni biostimulációs berendezés

-13%
Stock: In stock
ULTRATONE Sportif otthoni biostimulációs berendezés
 • ULTRATONE Sportif otthoni biostimulációs berendezés
 • ULTRATONE Sportif otthoni biostimulációs berendezés
 • ULTRATONE Sportif otthoni biostimulációs berendezés
 • ULTRATONE Sportif otthoni biostimulációs berendezés
171 450 Ft
Discount: 149 860 Ft
Begin: 15/11/2018   While stocks last!
Brend:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Az otthoni alakformáló gépek közül az Ultratone Sportif ideális az olyan elfoglalt életstílusú emberek számára, akik fittek és egészségesek akarnak lenni, akiknek fontos az alakformálás. Egyszerűen kezelhető biostimulációs alapkészülék, amely jó eredményeket hoz Önnek az alakformálásban, az erősítésben és a rehabilitációban. Sikeres és ügyes izomstimuláló személyi tréner, masszőr, valamint egészségügyi szakember az Ön otthonában.

 

A Sportif modellt arra tervezték, hogy javítsa az Ön fizikai teljesítményét és a fittségi szintjét, segítse a tónusfokozást, az erősítést vagy szükség esetén a rehabilitációt.

 • Az Ultratone Sportif segítségével az Ön teljesítménye, általános formája és állóképessége egyaránt javulni fog. Teste élénk lesz, energiával teli, az aktív testmozgás élvezetes lesz, és nem pedig egy fájdalmas feladat. Még ha néha nem is tud eljutni az edzésekre, az sem lesz probléma. Otthon is fokozhatja izmainak tónusát, és formában tarthatja őket.

   

   

  Három programcsomag közül választhat:

   

   

  A.) Tónusfokozás és Alakformálás

  Aktivizálja azokat az izmokat, amelyek a mai ülő foglalkozásoknál ritkán vannak használva. A biostimulációs edzés a petyhüdt izmok tónusát fokozza, revitalizálja és erősíti őket, a testnek szilárd és feszes körvonalat ad már néhány hét alatt. Ez a program elsősorban méretcsökkentésre ajánlott, azonban egy egészséges diétával kombinálva súlycsökkentésre is alkalmas.


   

   

   B.) Testépítés, erősítés

  Az izomstimuláló program gondosan sorrendezett frekvenciái és impulzusszélességei erős, egészséges izmokat építenek. Növeli az izmainak általános erejét. Gyors és koncentrált izomépítő rutinokat tartalmaz az egész test számára, hogy Ön a kiválasztott speciális területeken megerőltetés és sérülés kockázata nélkül dolgozhasson.


   

   

   C.) Helyreállítás és Rehabilitáció

  Ez a program elsősorban a megerőltető erőfeszítések utáni rehabilitációra készült. A program felhasználható a sérülés utáni rehabilitáció felgyorsítására is. Egyúttal masszírozó és nyirokkeringés fokozó hatást fejt ki a többletfolyadék elszállítása, a kellemetlenség érzés és kifáradás csökkentése céljából.

    

   

  ULTRATONE SPORTIF KÉSZLET:

  Az Ultratone otthoni alakformáló gépek elegáns hordtáskában kerülnek átadásra a hálózati adapterrel, 16 db öntapadó elektródával, magyar és angol nyelvű használati utasítással és felhelyezési ábrákkal. A készülék opcionálisan üzemeltethető 6 db 1,5V-os ceruzaelemről is, amennyiben fontos a hordozhatóság.

   

  HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ, letöltése itt >>>

WebShop System