DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép

DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
DOCTOR LIFE - LX7 otthoni hullámmasszázs gép
Raktáron
395 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

 

A Doctor Life LX7 modern, digitális vezérlésű hullámmasszázs készüléket a lábfájdalmak megelőzésére, általános keringésjavításra, valamint az egészséges nyirokáramlás és vérkeringés megőrzéséhez fejlesztette ki a gyártó.
Optimális megoldást kínál a narancsbőr kezelésére és salaktalanításra is.
A készülék kétféle speciális hullámmasszázs programmal rendelkezik. Az első programot masszázsterápiás kezelésekhez ajánljuk, elősegíti  nyirokáramlást és a vérkeringést, továbbá fokozza a salakanyagok kiürülését. A második program a nyirokáramlás és vérkeringés javítására szolgál, a véredények keringését teszi jobbá (pl. ödéma esetén).
A berendezéshez 4 légkamrás applikátorok tartoznak, amelyek intenzív és alapos stimulációt biztosítanak. Az egyes légkamrák felfúvódása kikapcsolható. Ennek nagy jelentősége van a fájdalmas területek esetén.
Ajánljuk minden egészségtudatos felnőttnek, aki szeretné megőrizni vagy újra megtapasztalni a könnyed és fájdalommentes mozgás örömét idősebb korban is.

 

Felhasználási területek: lábfájdalmak megelőzése, általános keringésjavítás, nyirokáramlási és vérkeringési problémák nagy részének kezelése, ödéma enyhítése, narancsbőr kezelése, salaktalanítás.

Kategória: Karcsúsítás | Cellulit kezelés | Feszesítés | Nyirokkeringés (lymph ödéma) | Salaktalanítás | Vérkeringés fokozás | Masszázs | Fájdalomcsillapítás | Relaxáció | Sérülés utáni helyreállítás

 

Kapcsolódó kulcsszavak: nyirokcsizma, nyirokmasszázs, hullámmasszázs, hullámmasszázs gép, doctor life

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 


Érdeklődjön szakértő kollégánktól!

Ha további részleteket szeretne megtudni a termékek működéséről, eredményességéről, használatáról, úgy hívja kollégánkat:


Székely Lajos

SZÉKELY LAJOS
terméktanácsadó

Márka
Doctor Life - LX7
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5228
Elérhetőség
hétfő - péntek: 9:00 - 17:00
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

FIGYELEM!!! Sokan esnek abba a hibába, hogy az interneten, külföldről rendelik meg a készüléket, mert valamivel olcsóbban jutnak hozzá. Felhívjuk a figyelmét, hogy azok a készülékek többségében nem az európai piacra készültek. Szoftveres szabályozás miatt nem is indulnak el és a garanciális javításuk sem megoldható. Cégünkhöz, a magyarországi Doctor Life képviselethez az utóbbi időben egyre több készüléket hoznak be ilyen beszerzésből. A végeredmény az, hogy alaplap cserével már többe is kerül, mintha garanciálisan Magyarországon szerezte volna be! A gyártó a kínai piacra gyártja az egyéb külföldi portálokon kínált készülékeket, így azok az európai verzióhoz képest jelentős technikai és szolgáltatási elmaradásban vannak. 

Az applikátorok jellemzően a kínai méretezésre készültek (M), így azok az európai méretekhez általában nem alkalmasak!

A manapság egyre gyakoribb végtagfájdalmak és narancsbőr-problémák hátterében legtöbbször az elégtelen vérkeringés és nyirokáramlás áll. A végtagok keringését mozgással valamint kézi és gépi nyirokmasszázzsal lehet fokozni az egészség megőrzése és helyreállítása érdekében. A Doctor Life nyirokmasszázs gépet akár otthona kényelmében, olvasás vagy TV nézés közben egyszerűen tudja használni. Már egy használat után is érezni fogja, ahogy a vérkeringése és nyirokáramlása új életre kel. A rendszeres használat során végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé vállnak, visszaadva önnek a fizikai aktivitás örömeit. A Doctor Life kezelésektől lábai esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek.

 

A Doctor Life készülékek gyártója a Daesung MarefDaesung Maref gyártó

A Doctor Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a dél-koreai Daesung Maref vállalat 1986 óta fejleszt és gyárt hullámmasszázs berendezéseket. Az első készülékeik orvosi felhasználásra, a mélyvénás trombózis megelőzésére készültek. Az évek során számtalan nyomásterápiás rendszert fejlesztettek alakítottak ki terápiás, rehabilitációs, sportolói vagy szépségipari igényeknek megfelelően.
Mára a Doctor Life az egyik legismertebb és - magas minősége okán - az egyik legkedveltebb nyomásterápiás berendezés márka, amely a területén  vezető gyártóvá tette a DS Maref-et. Több mint hetven országban van jelen termékeivel, eleget téve a legszigorúbb európai (orvosi CE) és amerikai (FDA) orvosi berendezésekre vonatkozó előírásoknak.

A Doctor Life termékpalettája magában foglalja a szépségipari, a terápiás/rehabilitációs, a sportolói és az otthoni használatra fejlesztett termékek komplett skáláját. Az egyes termékcsoportok különböző berendezései kialakításukban és programjaikban illeszkednek a különböző felhasználói csoportok igényhez.

A DS MAREF gyártó kiváló munkatársai hisznek a folyamatos fejlesztésben, és minden tőlük telhetőt megtesznek a lehető legjobb rendszereket alkossák meg a felhasználói csoportok számára. Talán a kompromisszumoktól mentes, magas minőség a fő oka a Doctor Life márka töretlen népszerűségének, sikerének!

 

A Doctor Life LX7 Luxury hullámmasszázs berendezés előnyei:

 • otthona kényelmében használhatja
 • napi 20-30 perces kezeléssel hozzájárul az Ön és családja egészséges vér- és nyirokkeringéséhez
 • 20-200 Hgmm között állítható nyomás (kalibrált, ellenőrzött)
 • a berendezés működése orvosok által kidolgozott és ellenőrzött, melyet orvosi CE tanúsítvány is igazol
 • kis méretű, könnyű kivitelezése miatt bárhová, akár nyaralásra is magával viheti
 • általános egészségmegőrzésre, salaktalanításra, nyiroködéma megelőzésére kialakított programok, vezető szakorvosok tudása és több évtizedes termékfejlesztési tapasztalat ötvözésével
 • a kamrák egyenként kikapcsolhatóak (pl. térdimplantátum, akut fekély, egyéb lokális probléma esetén fontos)
 • alaptartozék: 1 db 4 légkamrás lábapplikátor pár
 • opcionális kiegészítőként vásárolható hozzá: derékapplikátor

Mire használható a Doctor Life LX7 otthoni hullámmasszázs gépe?

 • nyirokáramlás fokozás
 • ödémás panaszok enyhítése
 • lábfájdalmak megelőzése és csökkentése
 • vénás, keringési panaszok enyhítése
 • salaktalanítás
 • narancsbőr kezelés
 • vérkeringés fokozás

Amennyiben Önnél bármilyen vérkeringéssel és nyirokáramlással kapcsolatos egészségügyi probléma áll fenn, minél hamarabb orvoshoz kell fordulnia és meg kell kezdeni a kezelést. A Doctor Life hullámmasszázs gépekkel végzett kezelések kitűnően alkalmasak egy orvosi kezeléssorozat kiegészítésére, utógondozására, ám nem helyettesítik azt.

Ha bizonytalan benne, hogy a hullámmasszázs készülék megoldást nyújt-e az Ön problémájára, vagy ha nem tudja, melyik készülék lenne az ideális az Ön esetében, hívja kollégánkat bizalommal: Székely Lajos, (+36-1) 265-5228, office@centerkft.eu

 

Doctor Life nyirokmasszázs otthon

A végtagokra és szükség esetén a törzsre speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységek kerülnek. A kezelőegység légkamráit a Doctor Life nyirokmasszázs berendezés a kiválasztott programnak megfelelően meghatározott sorrendben egyesével fújja fel, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A nyirokáramlás, a vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul. A Doctor Life nyirokmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához.

Figyelem! Ez a termék otthoni felhasználásra készült!

Nem áll módunkban fogyasztói jótállást biztosítani, amennyiben a terméket megvásárló természetes személy nem végső felhasználásra vásárolta, hanem például kölcsönzési céllal vagy egyéb, professzionális céllal üzemelteti.
Amennyiben professzionális célú felhasználásra szeretné a terméket megvásárolni, érdeklődjön a professzionális termékekre vonatkozó jótállási feltételekről kollégánktól.

TERMÉKJELLEMZŐK
Terméknév LX7 Luxury
Használat Beltéri használatra
Hálózat
AC 200 – 240V, 50/60Hz
Nyomás értéke 20~200 mmHg (kalibrált, ellenőrzött)
FIGYELEM! A nyomásértékek beállításával kapcsolatban mindenképpen kérdezze meg kezelőorvosát!
Időbeállítás 10, 20, 30 perc
2-féle program
masszázs, szorító kompresszió
Vezérlés típusa
digitális vezérlés
Kamrák kikapcsolhatósága kamrák egyenként kikapcsolhatók (helyi problémák esetén fontos, mint például térdimplantátum, akut fekély)
Alaptartozékok
1 pár láb kezelőegység
Választható kiegészítő (külön megvásárolható a készülékhez)
rövid ruha applikátor
Méret (Szé x Mé x Ma mm) 260 x 180 x 130 mm
Súly 2 kg (géptest)/ 5,5 kg (csomagolással)