GOJI Juice béta-glükánnal 500 ml

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
GOJI Juice béta-glükánnal 500 ml
Márka
BioGenic
Hívja szakértőnket!
+36 1 265 5228
Szállítási idő
2-3 munkanap
6 490 Ft

PURE GOJI Wellmune WGP béta glükánnal

 

Különleges szupertáplálék, a GOJI bogyó energetizáló erejével. Kizárólag minőségi alapanyagokból (a legjobb minősítésű, frissen szedett és hidegen préselt, a legtöbb tápanyagot és energiát tartalmazó, vegyszermentes környezetben termesztett GOJI bogyók felhasználásával). Laboratóriumban folyamatosan ellenőrizve, nem csupán minőségi, hanem hatóanyag és energetika szempontból is!

 

Tartalma: 100% hidegen préselt Goji, ami tartalmazza a héjat és a magokat is.

Felhasználási javaslat:

  • 25 ml/nap egészséges szervezetnél
  • 50 ml/nap krónikus betegségben szenvedőknél

A termék felbontás után minőségét megőrzi 3 hétig, hűtőben tartva. Fogyasztás előtt felrázandó!

 

A ’goji’ egy kellemes édes ízű, skarlátvörös bogyó. Növénytanilag a farkasbogyók családjába tartozik és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban és nagyra becsülik öregedést gátló és egészségjavító tulajdonságai miatt.

 

Kínában, Mongóliában és Tibetben a gojit fontos tápanyagként és egészségvédő gyümölcsként nagy tisztelet övezi.

A Pure Goji a friss, érett goji szemek nyers présleve, melynek tápanyag-összetétele, energiája és egészségvédő ereje páratlan a maga nemében. Különleges, a farkasbogyó természetes ízét  és értékét megőrző fejlett technológiával dolgozzák fel, ezzel megőrizve  a védelmet nyújtó vegyületek teljes skáláját, például az antioxidánsokat.

Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot, cukrot vagy színezéket és nem tartalmaz.

 

További információk a Goji-ról és a Goji termékekről:

Mit jelent az, hogy béta-glükánnal van kiegészítve a GOJI Juice? >>>

A GOJI bogyó és a belőle készített termékekkel végzett kutatások eredményei >>>

A GOJI gyümölcs magjáról >>>

A tökéletes táplálék – GOJI >>>

A hosszú élet titka – GOJI >>>

 

 

 

Részletek

Mitöl lehet jobb a Pure GOJI Juice a többi Goji italhoz képest?

 

  • A Goji bogyó, a szedéstől számított 6 órán belül feldolgozásra kerül, így minden tápanyag és vitamin a legmagasabb arányban kerül a Goji Juice-ba.
  • Kizárólag a legjobb minősítésű (hét fokozatú skálán hetes, azaz a legjobb) GOJI bogyók kerülhetnek bele a Pure GOJI Juice-ba.
  • A Goji bogyót a feldolgozó üzemben hidegsajtolással préselik, a teljes hatóanyagtartalom megörzése érdekében.
  • A Pure GOJI Juice tartalmazza a Goji bogyó magját, aminek szív és érrendszeri védőhatása, gyulladásgátló hatása van, valamint csökkentik a vérzsírok szintjét, gátolják a vérrögök kialakulását.
     

 

Egy dolgot biztosan állíthatunk! A GOJI Juice minden összetevőjét folyamatosan vizsgálják és kizárólag a legjobb minősítést kapott alapanyagok felhasználására kerülhet sor. Ez azt jelenti, hogy tápanyag, nevelkedési tényezők és energia szempontjából a legjobb GOJI bogyók kerülnek bele a termékbe. Dr. Ládi Szabocs rákkutatásban és az egészséges táplálkozás tudományában szerzett tapasztalata és szakmai elismertsége garantálja, hogy Ön igazi PRÉMIUM terméket vásárol, ha a GOJI Juice-t választja egészsége megőrzése érdekében.

 

 

A fenti tájékoztató szöveg a nemzetközi szaklapokban elérhető publikációk tudományosan megalapozott információi alapján került összeállításra a Biogenic World által. Célja a goji bogyóval kapcsolatos ismeretterjesztés!

 

Adatok
Márka
Biogenic
Hasonló termékek
Raktáron
5 990 Ft